Főoldal
Termékeink
SMS munkagépek
AL-TERRA munkagépek
Erőgépek
Munkagépek
Kertészeti gépek: Zöldség- és gyümölcstermesztés gépei
Fokhagyma-hagymatermesztés gépei
Hídmérlegek
Fronthidraulika, segédemelő szett, zsákemelő
Alkatrészek, olajok-kenőanyagok, kardánok, szélvédő üvegek
Fólia termékek, csomagolóanyagok
GPS rendsz., sorvezetők, párhuzam. nyomkövetés
Magtári és vadkárelhárító eszközök
Írjon e-mailt nekünk!
Használt gépek
Gépátadásaink...
Szolgáltatásaink
Céginformációk
Elérhetőség
Videógaléria
Cikkek Cégünkről
Pályázatok
Ez történt
2017 | November | 23
Termékeink  

kínálatunkban szerepelnek....  

 

MTZ, HÜRLIMANN, BRANSON, JINMA, YTO, FOTON EUROPARD traktorok

 

● ALPEGO, SMS tárcsák, kultivátorok, vetőgépek és egyéb talajművelők, MORO ekék, GÜTTLER hengerek, magágykészítők, tárcsák, HHG gyűrűshengerek, OMIKRON kultivátorok, kombinátorok, tárcsák és talajlazítók, AL-TERRA kultivátorok, kombinátorok és tárcsák, KÜHNE tárcsák, FEDELE talajmaró-és ágyáskészítők, KONGSKILDE termékek

 

SFOGGIA, VÄDERSTAD és AGRIWORK vetőgépek, FEDELE palántázók

 

FORRÁS, KERTITOX és HUNIPER permetezők, FORRÁS, OCMIS öntözőgépek , FAZA és SIPMA műtrágyaszórók, NAS és OROS betakarító adapterek, SIPMA és METALFACH bálázók és bálacsomagolók, valamint különböző típusú szárzúzók és fűkaszák

 

TRAC-LIFT, FERRO-FLEX homlokrakodók, MERLO teleszkópos rakodók, AP, BAGODI, FLIEGL pótkocsik, DETK, FLIEGL szippantók

 

A BALOLDALI MENÜ SEGÍTSÉGÉVEL KÉREM VÁLASSZON A KÍNÁLATUNKBÓL!

FEDELE MAX csészés palántázó
A Fedele Max csészés palántázó gép talajhajtású kerekek által működtetett, kúp, csonka kúp, piramis, csonka piramis alakú, max. 7 centiméteres, és kocka alakú max. 6 x 6 centiméteres tápkockás palántákhoz alkalmazható.
Részletek >>
Fóliák
Különböző növényi kultúrákhoz illeszkedő, széles választékot kínálunk Vásárlóinknak:
Részletek >>
FEDELE MIXER ágyáskészítő
A gép alkalmas a növényi maradványok és a talajfelszín egy menetben történő elmunkálására, továbbá a sík és a bakhátas ágyás elkészítésére is. Hidromotorral is!
Részletek >>
FORRÁS függesztett permetezők
  Tartály űrtartalom : 100, 200, 300, 400, 500,  600, 800, 1000 literszórókeret munkaszélesség : 8, 10, 12, 15 méter(a 12 és 15m-es szórókeretek rendelhetőek talajkopírozós változatban is)
Részletek >>
KÜHNE KMF, KNE típusú ágyekék
A KMF típusú függesztett és a KFF féligfüggesztett ekecsalád tagjai laza és középkötött talajoknak, változattól függően  középmély és mélyszántásra alkalmasak. Az 5/4 vasú ekék esetében az utolsó eketest toldaton van elhelyezve, amely szükség esetén leszerelhető és átalakítható 4 ekefejes ekévé.
Részletek >>
FORRÁS öntöződobok
A FORRÁS 50, 63, 75, 90  típusú öntözőgépek a kis- illetve közepes méretű öntözőgépek családjába tartoznak. Elsősorban szántóföldi kultúrák, vetemények, zöldségfélék, gyümölcsösök, szőlőültetvények felső öntözésére szolgálnak.   
Részletek >>
AL-TERRA sorközművelő kultivátorok
• Melegen hengerelt 100-as "U" szelvényből készült erős teherhordó gerendaváz.• Nagy gerenda magasság, fejlett állományú növények műveléséhez• Hidraulikusan felcsukható v. vontatott kivitelezésben merev gerendával készülhet, igény szerint.• Mellső felfüggesztésű, hidraulikusan felcsukható frontkultivátorként is használható. 
Részletek >>
SFOGGIA SIGMA 5
SIGMA 5 pneumatikus vetőgép a vetőmagok precíziós vetésére alkalmas gép, akár még félig sem megművelt talajokon. Kiváló minőség és konstrukció, kombinálva az egyszerűséggel, sokoldalúsággal és megbízható vetéssel, még akár 10 / 12 km / h sebességnél is.
Részletek >>
AL-TERRA TK, TKX kombinátorok
A munkagépek felhasználási területe: Tavaszi és őszi vetésű növények magágykészítése. Kelőfélben lévő gyomok szántóföldi irtása. Műtrágyák, vegyszerek talajba munkálása. A gépek munkafázisai: A gépek összetett talajmunkát végeznek az alábbiak szerint: 4 sorban elhelyezett duplarugós vagy erősített rugós­szárú kapáival a beállítástól függően 80-160 mm mély­ségben lazítja a talajt illetve a gyomokat kiirtja. 1 sorban elhelyezett, rugózott, állítható mélységű simítólemeze talajegyengetést, rögtörést végez. Ha használata nem indokolt könnyen leszerelhető. 
Részletek >>
FONTANA MIG-PRO TALAJRENDEZŐ
Ez a típus, amely alkalmas építőipari munkákhoz. Nagy felület, talaj, sportlétesítmények területének elegyengetését szolgálja.
Részletek >>
Traclift Profiline
Traclift SL140, SL240, SL340 ProfilineTRACLIFT SL homlokrakodók: prospektus letöltése Munkaeszközök Traclift SL140 Profiline   70 - 100 LE teljesítményű erőgépekre szerelhető homlokrakodó   A TRAC-LIFT homlokrakodók új, SL Profiline generációja, továbbfejlesztett műszaki megoldásaival, a legkorszerűbb rakodógépek közé tartozik. A Profiline szériáknál az áttervezett, az előző szériáknál nagyobb szilárdságú emelőrész belsejében helyezték el a hidraulikus rendszer egyes elemeit, ezzel megelőzve azok esetleges sérülését.
Részletek >>
KERTITOX Farmer függesztett permetezők
Géptípus Alapfelszereltsége- Polietilén permetlé tartály: 600 l - 800 l- Tisztavizes öblítőtartály: 60 l - 80 l- Tartályöblítés forgó öblítőfejekkel- Vegyszerbemosó tartály 20 l- Kézmosó tartály, polietilén
Részletek >>
NAS napraforgó betakarító adapter
A NAS napraforgó betakarító adapterek a teljesérésű napraforgó betakarítására szolgálnak. Típusok: Fix vázzal 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 és 16 soros kivitelben, 50, 55, 60, 70 és 76,2 cm-es sortávval. Parcellakombájnokhoz 2 és 3 soros kivitelben 70 és 76,2 cm-es sortávolsággal gyártjuk. A soronként elhelyezett füleslánc ütődés nélkül húzza a napraforgószárakat a csillagkéses vágószerkezethez. A sorok közötti rezgő maggyűjtő tálcákon a termény nem tud felhalmozódni, ezért a mag veszteség nélkül jut el az összehordó csigához és a ferdefelhordóhoz. A mozgó terelőorrok a lehajló vagy megdőlt szárakat is felemelik, így a termés ezekről is betakarítható.
Részletek >>
PFEUFFER gabona mintavevők
1,5 méteres alumínium mintavevőMechanikus stekker szemes terményekhez, mely segítségével különféle mélységekből vehet egyszerűen mintát. Ideális teherautókról való mintavételre, ömlesztett gabonából való mintavételre. A speciális nyílásoknak köszönhetően a beszúrás következtében nem aprítja fel a szemeket. A mintavevő a markolatnál nyitható és kiönthető belőle a minta.
Részletek >>
FLIEGL Egytengelyes három oldalra billentő pótkocsi
Az egyedi, mindent tudó, sokoldalúan termék - 2,6 tonnától 8 tonnás össztömegig5 év garancia az alvázra! stabil, nagy teherbírású alvázalacsony súlypontcsekély önsúlyennek ellenére robosztus és csavarodással szemben ellenállóhorganyzott alvázjobb stabilitáskompakt építési módmozgékonynagy billentési szögszállítható magasítóval is
Részletek >>
MARANI öntöződobok
F sorozat
Részletek >>
OMIKRON OK kultivátor merevszárú kapával
OMIKRON OK merevszárú kapával szerelt (kukorica) sorközművelő kultivátor
Részletek >>
OCMIS öntöződobok
OCMIS ÖNTÖZŐDOBOK          Ocmis R1-R2 műszaki leírás  Ocmis R2-R3 műszaki leírás   Ocmis R4 műszaki leírás   Ocmis VR4-VR5 műszaki leírás   Ocmis VR6-VR7 műszaki leírás   Ocmis VR8 műszaki leírás   
Részletek >>
Master Standard Güttler hengerek
Videofelvétel megtekintése a Güttler Master Standard 640 ASL hengerről.
Részletek >>
MTZ 892.2
MTZ TRAKTOR EGYEDI ÁRON!!Több, mint 60 éves múlt, megbízhatóság és olcsóság.
Részletek >>
FEDELE PLANT fogóujjas palántázó
A FEDELE PLANT fogóujjas palántázógép, talajhajtású kerekek által működtetett, csupasz gyökerű, kocka alakú, max. 3,5 cm-es és piramis alakú, max. 5 cm-es tápkockás palántákhoz.
Részletek >>
ALÖ QUICKE homlokrakodó
A 60 éves szakmai és gyártási tapasztalattal rendelkező ÅLÖ AB. Svéd gépgyártó termékeit a megbízhatóság és a nagy teljesítmény biztosítása fémjelzi. A traktorpiac legtöbb résztvevőjénél, mint gyári beszállító is szerepel. Az új DIMENSION sorozatú homlokrakodók új mércéket állítottak a traktoros homlokrakodó gyártásban.
Részletek >>
AP egytengelyes pótkocsik
Az AP-500 típusú traktorvontatású, 3 oldalra hidraulikusan billenthető egytengelyes mezőgazdasági pótkocsi. A pótkocsi speciálisan hengerelt acélprofillal van szerelve.Az AP-800 típusú traktorvontatású, 3 oldalra hidraulikusan billenthető felépítményű, egytengelyes mezőgazdasági pótkocsi. A pótkocsi speciálisan hengerelt acélprofillal, masszív kialakítású önbiztosító oldalzárral van szerelve, így az oldalfalak és az oldalmagasítók alul és felül egyaránt nyithatóak.
Részletek >>
FEDELE FAST forgóadagolós palántázó
A FEDELE FAST forgóadagolós, talajhajtású kerekek által működtetett palántázógépet a tápkockás, illetve földlabdás palánták szabadföldi ültetésére fejlesztették ki.
Részletek >>
FEDELE MIDI-FAST forgóadagolós palántázó
Henger, kúp, piramis alakú kevés földdel rendelkező fiatal normál vagy előre tömörített palánták ültetésére. Alkalmas megoldani a legnehezebb palántázási problémát a salátával, továbbá megfelelő minden zöldségre, maximális palántamagasság 15 cm-ig.
Részletek >>
KONGSKILDE Vibro Crop kultivátor
A Vibro Crop kultivátor rugós S kapáival, és védőtárcsáival gondoskodik arról, hogy a sorok közötti talajsáv a lehetőségek szerint a legjobban meg legyen művelve.
Részletek >>
HORTECH DUE MANUAL palántázó
A H Due Manual nagyon sokoldalú palántázó, képes a kocka alakú palánták, a gumók és mindenféle palánta, beleértve a díszítő és a kertészeti palánták ültetésére.
Részletek >>
HORTECH OVER palántázó
A Hortech OVER palántázógép egyrészt már megmunkált talajra vagy csupasz talajra ültet. Ez a palántázó sokoldalú és így képes ültetni kocka alakú palántatömböt, növényhagymát, és magvakat.
Részletek >>
FERRO-FLEX homlokrakodók
Faucheux homlokrakodók szerszám nélkül
Részletek >>
BEA-BFE ágyekék
Részletek >>
MERLO MULTIFARMER teleszkópos rakodók
A Classic kivitel hagyományos műszerfalról irányítható, míg a TOP változatnál a MERLIN (Merlo Local Interactive Network) interaktív vezérlési rendszer - mint egy „központi agy" - kezeli és vezérli a gép működtetését.
Részletek >>
Compact standard Güttler-hengerek
Részletek >>
FEDELE R, RA, RM sorközművelő talajmaró
A FEDELE R sorközművelő talajmaró az alacsonyabb növényi kultúrák, míg az RA típus a magasabb növények sorközeinek mélyebb (5-17 cm) művelésére alkalmas.
Részletek >>
CADOPPI Traktorhajtású szivattyúk
Traktorhajtású szivattyúk egy- és többfokozatú illetve önfelszívó kivitelben
Részletek >>
FLIEGL DK 110-88 pótkocsi
DK-110-88 kéttengelyes, három oldalra billenő pótkocsi. 5 év garancia az alvázra!
Részletek >>
AL-TERRA sorközművelő kultivátorok
• Melegen hengerelt 100-as "U" szelvényből készült erős teherhordó gerendaváz.• Nagy gerenda magasság, fejlett állományú növények műveléséhez• Hidraulikusan felcsukható v. vontatott kivitelezésben merev gerendával készülhet, igény szerint.• Mellső felfüggesztésű, hidraulikusan felcsukható frontkultivátorként is használható. 
Részletek >>
Clos 100 hálózati villanypásztor
Clos 100 hálózati villanypásztor  Méret 24x13,5x9 Kimenő feszültség 10000V Energia impulzusonként 1,1J Teljesítmény 1 W Ref. Szám 605.301 Típus Hálózati villanypásztor készülék Súly 1,9 kg
Részletek >>
FG gréderek
Függesztett vagy vontatott gréder, útgyalu. Ezzel a géptípussal árban a legkedvezőbb grédert kínáljuk ügyfeleink számára. Alkalmas olyan kisebb vonóerejű traktorok után, amelyekkel az önkormányzatok, településkezelő cégek, kisebb mezőgazdasági vállalkozók, kertészetek is rendelkeznek. FG-100: Gépkapcsolás módja: függesztett hátra, kat. II. Tömeg: 930 kg Hossz: 3700 mm Simítólap szélesség: 2720 mm Simítólap magasság: 500 mm Rézsűszög: +/- 14° Hidraulikus oldalkitolás: +/- 1000 mm Optimális Vonóerő igény: 60-120 LE Vezérlés: a) 3 pár kihelyezett szelep hátul a traktoron
Részletek >>
D, IP, M KÖZÉP-ÉS MAGASNYOMÁSÚ SZIVATTYÚK
MAGAS- ÉS KÖZÉPNYOMÁSÚ SZIVATTYÚK
Részletek >>
NAS OPTICORN kukorica betakarító adapterek
Jelenleg 4, 5, 6, 8 és 12 soros változatban, szárzúzóval szerelten készül. A váz univerzális, bármely típusú kombájnra adaptálható.
Részletek >>
Clos-1800 hálózati villanypásztor
Clos-1800 hálózati villanypásztor Méret 26x19x13 cm Kimenő feszültség 10000 V Energia impulzusonként 1,8 J Teljesítmény 4 W Ref. Szám 601000 Típus Hálózati Súly 2,8 kg
Részletek >>
HÜRLIMANN XB105.4
HÜRLIMANN XB105.4  Hürlimann traktor demózás: Szelevény, Békéscsaba, Gyomaendrőd: Video   Műszaki adatok: FARMotion 4 hengeres 3849 ccm;SDF Euro 3B; 102 LE-s turbo motorVíz és olajhűtéses, váltó- és motorolaj hűtéssel.130 l -es üzemanyagtartályKényszerolajzású váltóval, hidraulikus kuplunggalElektro-hidraulikusan működtethető T.L.T. , első/hátsó differenciálzár és négykerék hajtás kapcsolásSzinkron irányváltóHidraulikus kormányzás két munkahengerrelHátsó emelőerő 3600 kg
Részletek >>
BHTR tereprendezők
A munkavégző tolólemez a vízszintes tengely körül csavarorsóval, vagy hidraulikus munkahengerrel fokozatmentesen 30-ban állítható, és így alkalmas gátak, árkok, különböző fokú lemunkálására. A tolólemez mögött az állítható ikerkerekes farkerék biztosítja a megfelelő munkamélységet. Gumilappal történő felszerelés esetén hó eltekarításra, utak tisztítására is alkalmas. Művelési szélesség: 2500 mm, 300 mm
Részletek >>
CADOPPI szabadtengelyvéges szivattyúk
Egy-többfokozatú vagy önfelszívó változat.
Részletek >>
FORRÁS vontatott permetezők
Tartály űrtartalom : 1000, 1500, 2000, 3000 literszórókeret munkaszélesség : 15, 18 méterTalajkopírozós keret alapkivitelben.
Részletek >>
FLIEGL DK 160 ULTRA KÉTTENGELYES HÁROMOLDALRA BILL. PÓTKOCSI
A plató kiváló minőségű acélból- homokszórt, merítve alapozott és kétkomponensű festékkel festett horganyzott, egy darabból formázott alváz, magas minőségű acélból (hegesztett konstrukció).
Részletek >>
HE-VA TIP-ROLLER henger
A HE-VA hengerre történö felszereléshez Spring-Board simítólemezeket kínálunk. Így a henger sokoldalú munkagéppé válik. Ha az általunk kínált gyűrűtípusok széles választékával kombinálják, a henger bármilyen talajtípushoz hozzáigazítható. Egyedülálló SAT rendszer: Spring Active Transfer-System - rugó feszítésű súlykiegyenlítő rendszer.HE-VA TIP-ROLLER prospektus HE-VA HENGEREK VIDEO
Részletek >>
PÖMA gréder
PÖMA - függesztett gréder H225 ESPHárom pont felfüggesztésű 50-100 kW teljesítményű hidraulikával rendelkező vontatójárművek részére (Kat. II.). A PÖMA H225 ESP egy árban kedvező, kiforrott, könnyen használható földmunkagép. Ebben a sorozatban új a gréder oldalirányú párhuzamos irányítása egy megvezető rúd segítségével.
Részletek >>
Secur 1800 hálózati villanypásztor készülék
Secur 1800 hálózati villanypásztor készülékSúly 2,8 kg Ref. Szám 606200 Teljesítmény 7 W Energia impulzusonként 2 J Kimenő feszültség 10000 V Méret 26x19x13 cm Típus Hálózati , BIpulstronic technológiával
Részletek >>
SMS SKSx1 vetőgép
Az ACCORD vetőegységgel ellátott pneumatikus rövidtárcsás vetőgépek alkalmasak a mostoha talajviszonyok közötti hatékony és gyors vetésre, legyen szó repcéről, gabonáról vagy szójababról. Nagyüzemeknek és egyéni gazdálkodóknak egyaránt kiváló megoldás a gyorsabb vetés lebonyolításához. További információ, prospektus letöltés   
Részletek >>
Clos 2000 hálózati villanypásztor
Clos 2000 hálózati villanypásztor Méret 26x19x13 CM Kimenő feszültség 10000 V Energia impulzusonként 4 J Ref. Szám 601700 Teljesítmény 8 W Típus Hálózati Súly 2,8 kg
Részletek >>
Secur 2000+ hálózati villanypásztor készülék
Secur 2000+ hálózati villanypásztor készülékMéret 26x19x13 cm Kimenő feszültség 10000 V Ref. Szám 606400 Teljesítmény 11 W Energia impulzusonként 4 J Típus Hálózati , BIpulstronic technológiával Súly 2,8 kg
Részletek >>
VENERONI traktorhajtású propellerszivattyúk
Vízhozam (l/sec): 220 és 220 között (4) Szerkezeti hossz (m): 3 és 3 között (1)4 és 4 között (1) 5 és 6 között (2) Erőigény (LE): 30 és 30 között (4) Kardánfordulat (f/perc): 540 és 540 között (4) Átmérő (mm): 250 és 250 között (4)    Kategóriák: AT25 sorozatAT30 sorozatAT35 sorozatAT40 sorozatAT50 sorozatET50 sorozatProspektus
Részletek >>
Clos 2005 hálózati villanypásztor
Clos 2005 hálózati villanypásztorTeljesítmény szabályzó 1 Méret 26x19x13 cm Kimenő feszültség 10000 V Energia impulzusonként 6 J Ref. Szám 602800 Teljesítmény 10 W Típus Hálózati Súly 3 kg
Részletek >>
HG vontatott gyűrűshengerek
HG gyűrűshengerek
Részletek >>
SMS SKSx1 vetőgép
Az ACCORD vetőegységgel ellátott pneumatikus rövidtárcsás vetőgépek alkalmasak a mostoha talajviszonyok közötti hatékony és gyors vetésre, legyen szó repcéről, gabonáról vagy szójababról. Nagyüzemeknek és egyéni gazdálkodóknak egyaránt kiváló megoldás a gyorsabb vetés lebonyolításához. További információ, prospektus letöltés   
Részletek >>
SMS SP V2x4, V2x5, V3x5 bálaszállító
Figyelembe véve a beruházási és üzemeltetési költségeket valamint a szükséges gép és kezelőszemélyzetet, az SP - V2x4 és V3x5 önrakodó bálaszállítók kínálják a leghatékonyabb megoldást a körbálázott szalma, széna és szenázs begyűjtésére, lerakási helyre való elszállítására. További információ, prospektus letöltés   
Részletek >>
SMS SP K21 bálaszállító
Az önrakodó SP - K31 bálaszállító pótkocsi a leghatékonyabb megoldást kínálja a préselt szögletes bála felrakására és szállítására. A gép minden üzemi funkciója a traktor fülkéjéből vezérelhető, elektrohidraulikus rendszer segítségével. További információ, prospektus letöltés 
Részletek >>
KÜHNE KVE váltvaforgató eke
A KVE típus tagjai 2, 3 illetve 4 ekefejes függesztett kivitelű váltvaforgató ekék. Típustól függően laza és középkötött talajok középmély szántására alkalmasak.
Részletek >>
VÄDERSTAD TopDown szántóföldi kultivátor
Sokoldalúság, minőséggel és teljesítménnyel kombinálva. A Väderstad TopDown képes sekély és mélyművelésre egyaránt, maximum 30 cm mélységig.
Részletek >>
VÄDERSTAD Cultus függesztett szántóföldi kultivátor
Intenzív talajművelés 25 cm mélységig. A Cultus a legtöbb talajtípuson és művelési mélységtartományban kiválóan teljesít, köszönhetően az opciók széles választékának.
Részletek >>
MORO váltvaforgató ekék
A MORO váltvaforgató ekékből mind a kisebb, mind a nagyobb területen gazdálkodók választhatnak az igényeikhez igazodó kivitelt. A gyártás során felhasznált kiváló minőségű anyagok, és a felhasználókkal folyamatosan fenntartott kapcsolatra épülő gyártási tapasztalat eredménye, hogy ezek az ekék jól megállják helyüket a nehéz, igen kötött talajokon is.
Részletek >>
FF-1400 fóliafektető
Az FF-1400 típusú fóliafektető különböző alapanyagú fóliák fektetésére képes. A gép alkalmas sík felületre vagy bakhátra feszíteni a fóliát úgy, hogy azt közben rögzíti is.
Részletek >>
GIAMPI rácskonzolok
36/44 méretig 3 kerekű hordozókocsi, 38/46 mérettől 4 kerekű hordozókocsi. Fix szórókeret magasság vagy állítható szórókeret magasság 1,00 - 2,70m-ig. Állítható nyomtáv 1,30 - 2,70m. Tűzihorganyzott acélszerkezet.
Részletek >>
HORTECH H RAPID T
A betakarító rendszer egy vágó fejből és egy csipkézett lemezből áll, amely folyamatosan forog, ezáltal tisztul és megakadályozza a termény szennyeződését is. A terményt szalagpár viszi a munkafelülethez, ahol a tisztítás történik ezután a termény dobozba rakható, illetve ládákba, vagy a pótkocsira továbbítható. A vágási magasság egy elektronikus érzékelővel szabályozható, mely a vágólemez mellett helyezkedik el. Ezen a módon bármilyen talajkörülmény (nedves talaj, egyenetlen talaj) között lehetséges a betakarítás. A gép használatával jelentős munkaerő takarítható meg.   Opciók: -          lombtalanító rendszer -          hidraulikus felcsukású, terményt továbbító oldal szalag -          vontató horog pótkocsihoz -          árnyékoló tetőA Hortech RapidT betakarítógépről készült videófelvétel megtekintése  
Részletek >>
AL-TERRA KOMBI tárcsák
- 100-160 melegen hengerelt "U" szelvényből hegesztett nehéz, erős vázszerkezet- Fajlagos súly: 450/650 kg/m - Öntvény tárcsalevél távtartók 
Részletek >>
BTE vonólapok
A vonólapok minimum 22 KW (30 LE) teljesítményű traktorokkal üzemeltethetők. A vonólapok hárompont függesztésüek. Alkalmas: hó eltakarításra, ömlesztett anyagok, pl. gabona, homok stb. összehúzására, kisebb mértékben tereprendezésre. Fő szerkezeti részei: Vázszerkezet a függesztővel, a vonólap és a szögbeállító rúd. A vonólap vágóéllel és gumilappal van szerelve. A vonólapot 25 fokos szögben el lehet fordítani. Méretek: BTE-1200, BTE-1500, BTE-1800, BTE-2300, BTE-2500, BTE-3000.
Részletek >>
FLIEGL tandem – három oldalra billentő pótkocsi
Tandem - három oldalra billentő pótkocsi 8 tonnától 20 tonnás össztömegig5 év garancia az alvázra tandem - billentő pótkocsi számtalanszor bizonyított zártszelvény alvázzaltrapéz alakú plató 4500 mm-es hosszúságúbillentési szög (55 fokig lehetséges) a jobb csúszásért billentéskor , minden ömlesztett anyaghoza stabil oldalfalakhoz integrálva automatikus, vagy hidraulikus hátfal, ez által lehetséges gabonaszállítás, silós felépítménnyel gabonakieresztő ablak szériafelszereltségrácsos ablak elől a silós felépítménynél szériafelszereltségaz extra nagy nyomtáv garantálja a kiemelkedő stabilitást minden terepenkülönösen alacsony platómagasságaz oldalfal, rakodáshoz nyitható
Részletek >>
HORTECH H RAPID SL zöldség betakarítógép
Önjáró gép zöldségek betakarításához.
Részletek >>
XILON öntözőkonzolok
Huzalkonzolok 14-61m fesztávval. Kétkerekű hordozókocsi 30m-es fesztávig, 4 kerekű hordozókocsi 38m-es fesztávtól.
Részletek >>
BTL tolólapok
A BTL típusú tolólapok teljesítményigénye különböző, függ a traktortól és a tolólap méretétől. 10 kW ~ (14 LE) , 120 kW ~ (160 LE) és a 80 kW ~ (110 LE) Alkalmasak hóeltakarításra, ömlesztett anyagok, pl. gabona összetolására, istállóban trágya eltakarítására, kisebb mértékben talajegyengetésre. Fő szerkezeti egységei: A tolólap (előlap), az alsó és felső párhuzamvezetők (trapézkarok), az alsó hegesztett, a jobb és bal oldalfelfogók, az első tartólemez és a hidraulikus szerelvény. A tolólap a traktorra szerelése egy robbantott ábra segítségével könnyen és gyorsan elvégezhető. A tolólap egyenesen vagy szögben elfordítva 25-ba is használható . Igény szerint gyártunk olyan kivitelt is, amikor a szögbeállítást hidraulikus munkahengerek segítségével lehet szabályozni.
Részletek >>
HORTECH H RAPID SR zöldség betakarítógép
Ipari termeléshez gyártott betakarítógép.
Részletek >>
FORRÁS öntöző rácskonzol, huzalkonzol
Részletek >>
HT tolólapok
A tolólapok 1300-2500 mm közötti szélességben készülnek, és minden olyan munkagéphez csatlakoztathatóak, amely rendelkezik 3 pont függesztéssel. Alkalmazható kommunális és ipari célra, hóeltakarításnál és talajegyengetésnél egyaránt.
Részletek >>
LETÁK vonólap
Részletek >>
FORRÁS axiálventilátoros permetezők
Függesztett típusok : Tartály űrtartalom : 100, 200, 300, 400, 500, 600, 800 literVontatott típusok : Tartály űrtartalom : 1000,1500, 2000 liter FORRÁS PERMETEZŐK KATALÓGUSA
Részletek >>
HHG Hidraulikusan csukható gyűrűshengerek
Lehengerlő ajánlat!
Részletek >>
OMIKRON Hidraulikusan csukható gyűrűshengerek
OMIKRON hidraulikusan csukható gyűrűshengerek.
Részletek >>
AF-1 bakhátformázóval kombinált fóliafektető gép
Kombinált ágyáskészítő és fóliafektető gép. Egy időben végzi az ágyáskészítést terelő lemezek (kapák) által szabályozható mélységben és szélességben, valamint a fólia terítését.
Részletek >>
Collier Reflex DUO készlet
Láthatatlan kerítés + 200m kiképző nyakörv
Részletek >>
HARDI önjáró permetezők
Részletek >>
FLIEGL Háromtengelyes – három oldalra bill. pótkocsi
Háromtengelyes - három oldalra billentő pótkocsi 24 tonnás össztömeggel5 év garancia az alvázra háromtengelyes - három oldalra billentő pótkocsi 24 tonnás össztömeggel középrakonca szériatartozéka plató magas minőségű acélból - homokszórt, merítve alapozott kétkomponensű festékkel festetthorganyzott, egy darabból formázott alváz (hegesztett konstrukció) erős rugózás, laprugók erős LKW forgózsámoly ALB
Részletek >>
Centrale Foxy vp. készülék
Teljesítmény 1 Joule
Részletek >>
FOTON-254
    Teljesítmény (LE): 25 Max. hosszúság (mm): 3100 Szélesség min.- max. (mm): 1470 Max. fülkemagasság (mm): 1750 Hasmagasság (mm): 255 Nyomtáv elöl min.-max. (mm): 1100-1300 Nyomtáv hátul min.-max. (mm): 1150-1350 Súly (kg): 1130 Hátsó 3 pont emelőerő (kg): 4,14 KN 
Részletek >>
AL-TERRA KOMBI tárcsák
- 100-160 melegen hengerelt "U" szelvényből hegesztett nehéz, erős vázszerkezet- Fajlagos súly: 450/650 kg/m - Öntvény tárcsalevél távtartók 
Részletek >>
SIPMA körbálázók
CLASSIC, FARMA, FARMA PLUS, POWER CUT  Az egyszerű konstrukció, a gazdaságos üzemeltetés széleskörűen népszerűvé tették a körbálázót a szalma, széna valamint a zöldtakarmány begyűjtésére egyaránt. Mivel gépeink saját technológián alapulnak, melyet Lengyelországban folyamatosan fejlesztenek aminél hatékonyabb, korszerűbb és kényelmesebb felhasználás érdekében. Kínálatunk többfajta állandó kamrás körbálázókból áll, melyek különböző felszereltségi változatokban érhetők el a felhasználók számára.
Részletek >>
FLEIGL NOAH 100, 120
A Fliegl cégcsoport tovább bővítette termékpalettáját. A TTW 100 Noah és a TTW 120 Noah állatszállító pótkocsikkal a Fliegl már az állatszállítás területén is jelen van. Az állatszállító pótkocsival gyors, egyszerű és biztonságos a szarvasmarha, sertés, kecske, juh vagy más haszonállat szállítása.
Részletek >>
SIPMA kockabálázók
A bálázók nagy kapacitással működnek, alacsony energiafelhasználás mellett.A Z-224/1, Z-224/2 kisbálakészítők széna és szalma begyűjtésére szolgálnak.
Részletek >>
CAEB nyesedékbálázó
A CAEB MP400/S nyesedékbálázó hatékony megoldást kínál a gyümölcsösben, szőlőben a metszés során keletkező hulladék: gallyak, ágnyesedékek kezelésére. Az erőgép hátsó hárompont függesztéséhez kapcsolható venyigebálázó alkalmas az ágnyesedék, venyige összegyűjtésére, bálázására.
Részletek >>
FLIEGL BÁLASZÁLLÍTÓ
Szállítható tandem-, két-, és háromtengelyes változatban5400-12000 mm hosszerős golyóskoszorúlakkozott keret12 V világítás 
Részletek >>
SMS SP V2x4, V2x5, V3x5 bálaszállító
Figyelembe véve a beruházási és üzemeltetési költségeket valamint a szükséges gép és kezelőszemélyzetet, az SP - V2x4 és V3x5 önrakodó bálaszállítók kínálják a leghatékonyabb megoldást a körbálázott szalma, széna és szenázs begyűjtésére, lerakási helyre való elszállítására. További információ, prospektus letöltés   
Részletek >>
AL-TERRA TK, TKX kombinátorok
A munkagépek felhasználási területe: Tavaszi és őszi vetésű növények magágykészítése. Kelőfélben lévő gyomok szántóföldi irtása. Műtrágyák, vegyszerek talajba munkálása. A gépek munkafázisai: A gépek összetett talajmunkát végeznek az alábbiak szerint: 4 sorban elhelyezett duplarugós vagy erősített rugós­szárú kapáival a beállítástól függően 80-160 mm mély­ségben lazítja a talajt illetve a gyomokat kiirtja. 1 sorban elhelyezett, rugózott, állítható mélységű simítólemeze talajegyengetést, rögtörést végez. Ha használata nem indokolt könnyen leszerelhető. 
Részletek >>
SMS SP K21 bálaszállító
Az önrakodó SP - K31 bálaszállító pótkocsi a leghatékonyabb megoldást kínálja a préselt szögletes bála felrakására és szállítására. A gép minden üzemi funkciója a traktor fülkéjéből vezérelhető, elektrohidraulikus rendszer segítségével. További információ, prospektus letöltés 
Részletek >>
FLIEGL GIGANT ASW letolókocsi
GIGANT ASW letolókocsik Minden egy helyről. Egy letolókocsi egyszerűen többet tud és bír: utakat takarít meg Önnek, mivel egyszerűen többet tud szállítani. Speciális járműveket takarít meg, mivel a sokféle tartozék sokféle speciális használatra teszi alkalmassá.Teljesen mindegy, hogy milyen talajon, a szabadban vagy csarnokban, biztos és gyors ürítést tesz lehetővé. További előny a letolókocsi problémamentes bővíthetősége. Olyan rendszerek fogadására képes, mint: trágyaszórás, átrakócsiga stb. - egy mindentudó sokféle használatra.   Más rendszerekkel szembeni előnyök Előnyök a billentős rendszerekkel szemben  Nagyobb stabilitás az alacsony súlypont által, nagyobb biztonság rakodás és szállítás során Akár 60%-kal nagyobb rakodási lehetőség érhető, el optimális préseléssel rakomány és nedvességtartalom függvényében
Részletek >>
BRANSON traktorok
BRANSON TRAKTOROK A KÍNÁLATUNKBAN 
Részletek >>
JJBroch fokhagymafej roppantó-fosztó gép
JJBROCH fokhagyma roppantó-fosztó gép. A fokhagymagerezdek szétválasztása és osztályozása az egyenletes és szabályos ültetés első feltétele. A gép nagy teljesítménye lehetővé teszi, hogy a roppantott mennyiség az ültetés üteméhez igazodjon.  
Részletek >>
JJBroch fokhagyma vetőgép
JJBROCH 1-8 soros fokhagymaültető gép A talajhajtású kerekek által működtetett gép a mélységben állítható csoroszlyák által megnyitott sorokba helyezi a fokhagymagerezdeket. Az ültető gép tagjai egymástól függetlenek, valamennyi tag önálló kb. 50 kg kapacitású tartállyal van felszerelve.
Részletek >>
JJBroch fokhagyma betakarító gép (szárvágó)
A JJBROCH vágó típusú betakarítógépek, kiszedik a fokhagymát a földből, eltávolítva a föld egy részét, és levágják a szárat, majd a fokhagymafejeket különböző méretű zsákokba vagy ládákba gyűjtik. 
Részletek >>
JJBroch fokhagyma betakarító gép (kévéző)
A JJBROCH betakarítógép kiszedi a fokhagymát a földből, a föld egy részét eltávolítva, meghagyja a szárat, hogy később jobban lehessen tárolni, valamint csokorban szedi a fokhagymákat, megkönnyítve ezáltal a betakarítást.
Részletek >>
JJBroch tisztító és osztályozó gép
JJBROCH tisztító és osztályozó gép.A görgős asztal és kefés tisztító a maradványok, föld eltávolítását teszi lehetővé, az osztályozó egységek pedig a pontos osztályozást biztosítják.  
Részletek >>
JJBroch fokhagyma hámozó
JJBROCH Fokhagyma pucoló gép- teljesítmény 100-200 kg/óra 
Részletek >>
JINMA TRAKTOROK
JINMA TRAKTOROK A KÍNÁLATUNKBANKERESSEN A RÉSZLETEKÉRT  
Részletek >>
FLIEGL GIGANT ASW letolókocsi
GIGANT ASW letolókocsik Minden egy helyről. Egy letolókocsi egyszerűen többet tud és bír: utakat takarít meg Önnek, mivel egyszerűen többet tud szállítani. Speciális járműveket takarít meg, mivel a sokféle tartozék sokféle speciális használatra teszi alkalmassá.Teljesen mindegy, hogy milyen talajon, a szabadban vagy csarnokban, biztos és gyors ürítést tesz lehetővé. További előny a letolókocsi problémamentes bővíthetősége. Olyan rendszerek fogadására képes, mint: trágyaszórás, átrakócsiga stb. - egy mindentudó sokféle használatra.   Más rendszerekkel szembeni előnyök Előnyök a billentős rendszerekkel szemben  Nagyobb stabilitás az alacsony súlypont által, nagyobb biztonság rakodás és szállítás során Akár 60%-kal nagyobb rakodási lehetőség érhető, el optimális préseléssel rakomány és nedvességtartalom függvényében
Részletek >>
ISEKI TM 3185A traktor
Az ISEKI TM 3185 traktor kapcsolható összkerék meghajtással és pedállal kapcsolható differenciálzárral szerelt. Kis súly és nagyteljesítmény jellemzi e gépeket, melyek tervezésekor figyelembe vették az európai felhasználók igényeit.Az ISEKI 18 LE-s TM 3185 mechanikus csoportváltóval (6 előre és 2 hátra), differenciálzárral rendelkezik. Felszerelhető körbe üvegezett,szellőzött, fűtött komfort fülkével. A traktorra szerelhető front és hátsó (széria) hidraulika; TLT lehajtás elöl, hátul és középen.Keskeny nyomtávú kistraktor mezőgazdasági, kertészeti és kommunális munkákra.
Részletek >>
DONDI DMR csatornanyitók, árokásók
Részletek >>
DONDI dupla tárcsás csatornanyitók
 Az árokásók fő jellemzője a két oldalon elhelyezkedő marófej, a robusztus kúpfogaskerekes hajtómű. A gépet a traktor hárompont függesztőjére szereli fel, a meghajtást közvetlenül a TLT tengelyről kapja. Nagyon fontos, hogy az erőgép rendelkezzen mászó fokozattal, hiszen mindössze 4-600 m/ó sebességgel lehet csak a géppel dolgozni. Akár 130 centiméter mély árok készítését is elvégezhetjük a DBR típusú gépekkel.
Részletek >>
SEP seprőgép
A seprőgépek kiválóan alkalmasak kommunális, ipari és mezőgazdasági célokra egyaránt. Az új erősített kivitelű IGJ SEP 220 H és 250 H ezeken a feladatokon kívül sárfelhordás lesöprésére is alkalmas.
Részletek >>
MASSEY FERGUSON 7714 DYNA4 EUROLINE TRAKTOR
A Massey Ferguson új szériája 140-280 LE teljesítmény között érhető el szeptembertől. A kiforrott Massey Ferguson 7600-as családot cseréli a piros gyártó annak előnyeit megtartva. Maradnak a nagy motorok és a hosszú tengelytáv. Vadonatúj a ...
Részletek >>
SPH-1,4
Munkaszélesség:                                                 1400 mm     Henger átmérő:                                                 500 mm     A kés max.magassága,     ill. művelési mélysége:                                       100 mm     Kések  "sortávolsága":                                        100 mm     A gép súlya:                                                        380 kg       A hengerbe tölthető max. vízmennyiség:                  230 l     A hárompont függesztő  ll. - es kategóriára készült
Részletek >>
Kardánok
Mezőgazdasági kardántengelyek
Részletek >>
LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető
GPS-es sorvezető nélkül folyton bizonytalan a nyomvonalakat illetően? Zavarják az átfedések és kihagyások permetezés közben? Mi tudjuk a megoldást! Válassza a piac legkeresettebb mezőgazdasági GPS-ét az Mg Navigátor V2 GPS-es sorvezetőt megújult tudással és külsővel!
Részletek >>
MG NAVIGÁTOR V1 SORVEZETŐ
- 18cm-es, hatalmas érintőképernyőjű GPS-es sorvezető, így mindig pontosan követhető a kijelző - a GPS-es sorvezetőbe épített területmérés, hektárszámlálás funkció bérmunkáknál lehet hasznos - tizedes pontosságú sebességmérés- táblaadatok a sorvezető kijelzőjén megtekinthetők, elmenthetők, illetve később is visszatölthetőek - LD-Agro Map asztali PC szoftver segítségével átfedések megjelenítése, adatok elemzése a GPS-es sorvezető nélkül
Részletek >>
Nyelvválasztás
magyar román Angol
Keresés
Mehet
Facebook oldalunk


 
Tovább >>
YOUTUBE-CSATORNÁNK


Tovább >>
Legyél te is Mezőgépész!
Tovább >>
Feliratkozás hírlevélre

Termékeink  Akciók  Céginformáció  Kapcsolat   Hírlevél