VOGEL-NOOT FLEX300 SZFI. KULTIVÁTOR ÁTADÁS

Csige István a ZEA-93 Mezőgazdasági Kft. ügyvezető-tulajdonosa Szabó Dávidtól, az Alfa-Gép Kft. termékfelelősétől vette át a gépparkjának új tagját a VOGEL-NOOT FLEX 300 függesztett szántóföldi kultivátort.

A VOGEL-NOOT TERRAFLEX 300 függesztett szántóföldi kultivátor szárnyas kapái kiváló talajfeltörést végezve készítették elő a következő munkasornak, a rugózott legyezőtárcsáknak a feladatot a repcetarlón.  Páratlan keverést és egyenletes talajfelszínt biztosítottak munkájukkal, Csige István Úr megelégedettségére.
A munkaművelet megbízható lezárását a Terrapak-henger végezte, mellyel optimális és nagyon jó visszatömörítés érhető el, gyomkontroll funkciójával pedig sok fizikai és kémiai talajkezeléstől védi meg üzemeltetőjét.

Az 1000 ha-on gazdálkodó Kft. ügyvezető-tulajdonosa kiemelte, hogy a kiemelkedő munkateljesítményt csakis meggyőző munkaminőséget produkáló munkagépekkel lehet elérni. Bízunk benne, hogy a még tökéletesebb munkateljesítmény eléréséhez a Vogel-Noot munkagépek által mi is hozzájárulhatunk.