MTZ és szántóföldi gépbemutató

  Nagy érdeklődéssel zárult az Alfa-Gép Kft. és az Agro-Békés Kft. közös MTZ bemutatója...

   

2012. október 9-én újdonságok hosszú sorát vonultatta fel az Alfa-Gép Kft. és az Agro-Békés Kft., egy országos MTZ traktor bemutató sorozat keretein belül.

Cikk


A két cég, mint az MTZ traktorok hivatalos területi márkakereskedői a megszokott LE kategóriák álló és munka közbeni bemutatása mellett a gigászi 350 LE-s traktort is munkára fogták a békéscsabai mustrán. Ez a traktor, ahogyan a többi, kisebb LE-t képviselő társai, a minszki Belarus gyár gyártósoráról gurulnak le-ahogyan a Belarus Traktor Kft. vezérigazgatója Mozhjer Viktar is kihangsúlyozta a bemutatón.

A bemutató célja az volt, hogy az Érdeklődők a traktorok teljesítményét gépkapcsolásokkal is megismerjék. Így a két cég kínálatában szereplő munkagép márkák, a Vogel-Noot, a Güttler, a Kverneland, a Strom és a Jean de Bru munkagépek is helyet kaptak a bemutatón.  Ezen munkagépeket az Agro-Békés Kft. és az Alfa-Gép Kft. munkatársai mutatták be, a két MTZ márkakereskedő cég ügyvezetője, Grósz László és Szabó István köszöntőjét követően.