Főoldal
Termékeink
SMS munkagépek
AL-TERRA munkagépek
Erőgépek
Munkagépek
Talajművelés gépei
Vetőgépek
Növényvédő gépek
Betakarítógépek
Rakodógépek
Szállítójárművek, pótkocsik
Öntözés gépei
Szervestrágyaszórók, szippantó, kiszóró, talajinjektáló és takarmányszállító tartálykocsik
Ágaprítók
Csemete ültetők
Seprőgépek
Kertészeti gépek: Zöldség- és gyümölcstermesztés gépei
Fokhagyma-hagymatermesztés gépei
Hídmérlegek
Fronthidraulika, segédemelő szett, zsákemelő
Alkatrészek, olajok-kenőanyagok, kardánok, szélvédő üvegek
Fólia termékek, csomagolóanyagok
GPS rendsz., sorvezetők, párhuzam. nyomkövetés
Magtári és vadkárelhárító eszközök
Írjon e-mailt nekünk!
Használt gépek
Gépátadásaink...
Szolgáltatásaink
Céginformációk
Elérhetőség
Videógaléria
Cikkek Cégünkről
Pályázatok
Ez történt
2017 | November | 23
Munkagépek  
Cégünk munkagépek széles választékát kínálja. Kérjük válassza ki a keresett termékcsoportot a baloldali menüből. 
KÜHNE KMF, KNE típusú ágyekék
A KMF típusú függesztett és a KFF féligfüggesztett ekecsalád tagjai laza és középkötött talajoknak, változattól függően  középmély és mélyszántásra alkalmasak. Az 5/4 vasú ekék esetében az utolsó eketest toldaton van elhelyezve, amely szükség esetén leszerelhető és átalakítható 4 ekefejes ekévé.
Részletek >>
FORRÁS függesztett permetezők
  Tartály űrtartalom : 100, 200, 300, 400, 500,  600, 800, 1000 literszórókeret munkaszélesség : 8, 10, 12, 15 méter(a 12 és 15m-es szórókeretek rendelhetőek talajkopírozós változatban is)
Részletek >>
FORRÁS öntöződobok
A FORRÁS 50, 63, 75, 90  típusú öntözőgépek a kis- illetve közepes méretű öntözőgépek családjába tartoznak. Elsősorban szántóföldi kultúrák, vetemények, zöldségfélék, gyümölcsösök, szőlőültetvények felső öntözésére szolgálnak.   
Részletek >>
AL-TERRA sorközművelő kultivátorok
• Melegen hengerelt 100-as "U" szelvényből készült erős teherhordó gerendaváz.• Nagy gerenda magasság, fejlett állományú növények műveléséhez• Hidraulikusan felcsukható v. vontatott kivitelezésben merev gerendával készülhet, igény szerint.• Mellső felfüggesztésű, hidraulikusan felcsukható frontkultivátorként is használható. 
Részletek >>
SFOGGIA SIGMA 5
SIGMA 5 pneumatikus vetőgép a vetőmagok precíziós vetésére alkalmas gép, akár még félig sem megművelt talajokon. Kiváló minőség és konstrukció, kombinálva az egyszerűséggel, sokoldalúsággal és megbízható vetéssel, még akár 10 / 12 km / h sebességnél is.
Részletek >>
FONTANA MIG-PRO TALAJRENDEZŐ
Ez a típus, amely alkalmas építőipari munkákhoz. Nagy felület, talaj, sportlétesítmények területének elegyengetését szolgálja.
Részletek >>
Traclift Profiline
Traclift SL140, SL240, SL340 ProfilineTRACLIFT SL homlokrakodók: prospektus letöltése Munkaeszközök Traclift SL140 Profiline   70 - 100 LE teljesítményű erőgépekre szerelhető homlokrakodó   A TRAC-LIFT homlokrakodók új, SL Profiline generációja, továbbfejlesztett műszaki megoldásaival, a legkorszerűbb rakodógépek közé tartozik. A Profiline szériáknál az áttervezett, az előző szériáknál nagyobb szilárdságú emelőrész belsejében helyezték el a hidraulikus rendszer egyes elemeit, ezzel megelőzve azok esetleges sérülését.
Részletek >>
KERTITOX Farmer függesztett permetezők
Géptípus Alapfelszereltsége- Polietilén permetlé tartály: 600 l - 800 l- Tisztavizes öblítőtartály: 60 l - 80 l- Tartályöblítés forgó öblítőfejekkel- Vegyszerbemosó tartály 20 l- Kézmosó tartály, polietilén
Részletek >>
NAS napraforgó betakarító adapter
A NAS napraforgó betakarító adapterek a teljesérésű napraforgó betakarítására szolgálnak. Típusok: Fix vázzal 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 és 16 soros kivitelben, 50, 55, 60, 70 és 76,2 cm-es sortávval. Parcellakombájnokhoz 2 és 3 soros kivitelben 70 és 76,2 cm-es sortávolsággal gyártjuk. A soronként elhelyezett füleslánc ütődés nélkül húzza a napraforgószárakat a csillagkéses vágószerkezethez. A sorok közötti rezgő maggyűjtő tálcákon a termény nem tud felhalmozódni, ezért a mag veszteség nélkül jut el az összehordó csigához és a ferdefelhordóhoz. A mozgó terelőorrok a lehajló vagy megdőlt szárakat is felemelik, így a termés ezekről is betakarítható.
Részletek >>
FLIEGL Egytengelyes három oldalra billentő pótkocsi
Az egyedi, mindent tudó, sokoldalúan termék - 2,6 tonnától 8 tonnás össztömegig5 év garancia az alvázra! stabil, nagy teherbírású alvázalacsony súlypontcsekély önsúlyennek ellenére robosztus és csavarodással szemben ellenállóhorganyzott alvázjobb stabilitáskompakt építési módmozgékonynagy billentési szögszállítható magasítóval is
Részletek >>
MARANI öntöződobok
F sorozat
Részletek >>
OMIKRON OK kultivátor merevszárú kapával
OMIKRON OK merevszárú kapával szerelt (kukorica) sorközművelő kultivátor
Részletek >>
OCMIS öntöződobok
OCMIS ÖNTÖZŐDOBOK          Ocmis R1-R2 műszaki leírás  Ocmis R2-R3 műszaki leírás   Ocmis R4 műszaki leírás   Ocmis VR4-VR5 műszaki leírás   Ocmis VR6-VR7 műszaki leírás   Ocmis VR8 műszaki leírás   
Részletek >>
Master Standard Güttler hengerek
Videofelvétel megtekintése a Güttler Master Standard 640 ASL hengerről.
Részletek >>
ALÖ QUICKE homlokrakodó
A 60 éves szakmai és gyártási tapasztalattal rendelkező ÅLÖ AB. Svéd gépgyártó termékeit a megbízhatóság és a nagy teljesítmény biztosítása fémjelzi. A traktorpiac legtöbb résztvevőjénél, mint gyári beszállító is szerepel. Az új DIMENSION sorozatú homlokrakodók új mércéket állítottak a traktoros homlokrakodó gyártásban.
Részletek >>
AP egytengelyes pótkocsik
Az AP-500 típusú traktorvontatású, 3 oldalra hidraulikusan billenthető egytengelyes mezőgazdasági pótkocsi. A pótkocsi speciálisan hengerelt acélprofillal van szerelve.Az AP-800 típusú traktorvontatású, 3 oldalra hidraulikusan billenthető felépítményű, egytengelyes mezőgazdasági pótkocsi. A pótkocsi speciálisan hengerelt acélprofillal, masszív kialakítású önbiztosító oldalzárral van szerelve, így az oldalfalak és az oldalmagasítók alul és felül egyaránt nyithatóak.
Részletek >>
KONGSKILDE Vibro Crop kultivátor
A Vibro Crop kultivátor rugós S kapáival, és védőtárcsáival gondoskodik arról, hogy a sorok közötti talajsáv a lehetőségek szerint a legjobban meg legyen művelve.
Részletek >>
FERRO-FLEX homlokrakodók
Faucheux homlokrakodók szerszám nélkül
Részletek >>
BEA-BFE ágyekék
Részletek >>
Compact standard Güttler-hengerek
Részletek >>
CADOPPI Traktorhajtású szivattyúk
Traktorhajtású szivattyúk egy- és többfokozatú illetve önfelszívó kivitelben
Részletek >>
FLIEGL DK 110-88 pótkocsi
DK-110-88 kéttengelyes, három oldalra billenő pótkocsi. 5 év garancia az alvázra!
Részletek >>
FG gréderek
Függesztett vagy vontatott gréder, útgyalu. Ezzel a géptípussal árban a legkedvezőbb grédert kínáljuk ügyfeleink számára. Alkalmas olyan kisebb vonóerejű traktorok után, amelyekkel az önkormányzatok, településkezelő cégek, kisebb mezőgazdasági vállalkozók, kertészetek is rendelkeznek. FG-100: Gépkapcsolás módja: függesztett hátra, kat. II. Tömeg: 930 kg Hossz: 3700 mm Simítólap szélesség: 2720 mm Simítólap magasság: 500 mm Rézsűszög: +/- 14° Hidraulikus oldalkitolás: +/- 1000 mm Optimális Vonóerő igény: 60-120 LE Vezérlés: a) 3 pár kihelyezett szelep hátul a traktoron
Részletek >>
D, IP, M KÖZÉP-ÉS MAGASNYOMÁSÚ SZIVATTYÚK
MAGAS- ÉS KÖZÉPNYOMÁSÚ SZIVATTYÚK
Részletek >>
NAS OPTICORN kukorica betakarító adapterek
Jelenleg 4, 5, 6, 8 és 12 soros változatban, szárzúzóval szerelten készül. A váz univerzális, bármely típusú kombájnra adaptálható.
Részletek >>
BHTR tereprendezők
A munkavégző tolólemez a vízszintes tengely körül csavarorsóval, vagy hidraulikus munkahengerrel fokozatmentesen 30-ban állítható, és így alkalmas gátak, árkok, különböző fokú lemunkálására. A tolólemez mögött az állítható ikerkerekes farkerék biztosítja a megfelelő munkamélységet. Gumilappal történő felszerelés esetén hó eltekarításra, utak tisztítására is alkalmas. Művelési szélesség: 2500 mm, 300 mm
Részletek >>
FORRÁS vontatott permetezők
Tartály űrtartalom : 1000, 1500, 2000, 3000 literszórókeret munkaszélesség : 15, 18 méterTalajkopírozós keret alapkivitelben.
Részletek >>
CADOPPI szabadtengelyvéges szivattyúk
Egy-többfokozatú vagy önfelszívó változat.
Részletek >>
FLIEGL DK 160 ULTRA KÉTTENGELYES HÁROMOLDALRA BILL. PÓTKOCSI
A plató kiváló minőségű acélból- homokszórt, merítve alapozott és kétkomponensű festékkel festett horganyzott, egy darabból formázott alváz, magas minőségű acélból (hegesztett konstrukció).
Részletek >>
HE-VA TIP-ROLLER henger
A HE-VA hengerre történö felszereléshez Spring-Board simítólemezeket kínálunk. Így a henger sokoldalú munkagéppé válik. Ha az általunk kínált gyűrűtípusok széles választékával kombinálják, a henger bármilyen talajtípushoz hozzáigazítható. Egyedülálló SAT rendszer: Spring Active Transfer-System - rugó feszítésű súlykiegyenlítő rendszer.HE-VA TIP-ROLLER prospektus HE-VA HENGEREK VIDEO
Részletek >>
PÖMA gréder
PÖMA - függesztett gréder H225 ESPHárom pont felfüggesztésű 50-100 kW teljesítményű hidraulikával rendelkező vontatójárművek részére (Kat. II.). A PÖMA H225 ESP egy árban kedvező, kiforrott, könnyen használható földmunkagép. Ebben a sorozatban új a gréder oldalirányú párhuzamos irányítása egy megvezető rúd segítségével.
Részletek >>
SMS SKSx1 vetőgép
Az ACCORD vetőegységgel ellátott pneumatikus rövidtárcsás vetőgépek alkalmasak a mostoha talajviszonyok közötti hatékony és gyors vetésre, legyen szó repcéről, gabonáról vagy szójababról. Nagyüzemeknek és egyéni gazdálkodóknak egyaránt kiváló megoldás a gyorsabb vetés lebonyolításához. További információ, prospektus letöltés   
Részletek >>
VENERONI traktorhajtású propellerszivattyúk
Vízhozam (l/sec): 220 és 220 között (4) Szerkezeti hossz (m): 3 és 3 között (1)4 és 4 között (1) 5 és 6 között (2) Erőigény (LE): 30 és 30 között (4) Kardánfordulat (f/perc): 540 és 540 között (4) Átmérő (mm): 250 és 250 között (4)    Kategóriák: AT25 sorozatAT30 sorozatAT35 sorozatAT40 sorozatAT50 sorozatET50 sorozatProspektus
Részletek >>
HG vontatott gyűrűshengerek
HG gyűrűshengerek
Részletek >>
KÜHNE KVE váltvaforgató eke
A KVE típus tagjai 2, 3 illetve 4 ekefejes függesztett kivitelű váltvaforgató ekék. Típustól függően laza és középkötött talajok középmély szántására alkalmasak.
Részletek >>
VÄDERSTAD TopDown szántóföldi kultivátor
Sokoldalúság, minőséggel és teljesítménnyel kombinálva. A Väderstad TopDown képes sekély és mélyművelésre egyaránt, maximum 30 cm mélységig.
Részletek >>
VÄDERSTAD Cultus függesztett szántóföldi kultivátor
Intenzív talajművelés 25 cm mélységig. A Cultus a legtöbb talajtípuson és művelési mélységtartományban kiválóan teljesít, köszönhetően az opciók széles választékának.
Részletek >>
MORO váltvaforgató ekék
A MORO váltvaforgató ekékből mind a kisebb, mind a nagyobb területen gazdálkodók választhatnak az igényeikhez igazodó kivitelt. A gyártás során felhasznált kiváló minőségű anyagok, és a felhasználókkal folyamatosan fenntartott kapcsolatra épülő gyártási tapasztalat eredménye, hogy ezek az ekék jól megállják helyüket a nehéz, igen kötött talajokon is.
Részletek >>
GIAMPI rácskonzolok
36/44 méretig 3 kerekű hordozókocsi, 38/46 mérettől 4 kerekű hordozókocsi. Fix szórókeret magasság vagy állítható szórókeret magasság 1,00 - 2,70m-ig. Állítható nyomtáv 1,30 - 2,70m. Tűzihorganyzott acélszerkezet.
Részletek >>
BTE vonólapok
A vonólapok minimum 22 KW (30 LE) teljesítményű traktorokkal üzemeltethetők. A vonólapok hárompont függesztésüek. Alkalmas: hó eltakarításra, ömlesztett anyagok, pl. gabona, homok stb. összehúzására, kisebb mértékben tereprendezésre. Fő szerkezeti részei: Vázszerkezet a függesztővel, a vonólap és a szögbeállító rúd. A vonólap vágóéllel és gumilappal van szerelve. A vonólapot 25 fokos szögben el lehet fordítani. Méretek: BTE-1200, BTE-1500, BTE-1800, BTE-2300, BTE-2500, BTE-3000.
Részletek >>
FLIEGL tandem – három oldalra billentő pótkocsi
Tandem - három oldalra billentő pótkocsi 8 tonnától 20 tonnás össztömegig5 év garancia az alvázra tandem - billentő pótkocsi számtalanszor bizonyított zártszelvény alvázzaltrapéz alakú plató 4500 mm-es hosszúságúbillentési szög (55 fokig lehetséges) a jobb csúszásért billentéskor , minden ömlesztett anyaghoza stabil oldalfalakhoz integrálva automatikus, vagy hidraulikus hátfal, ez által lehetséges gabonaszállítás, silós felépítménnyel gabonakieresztő ablak szériafelszereltségrácsos ablak elől a silós felépítménynél szériafelszereltségaz extra nagy nyomtáv garantálja a kiemelkedő stabilitást minden terepenkülönösen alacsony platómagasságaz oldalfal, rakodáshoz nyitható
Részletek >>
XILON öntözőkonzolok
Huzalkonzolok 14-61m fesztávval. Kétkerekű hordozókocsi 30m-es fesztávig, 4 kerekű hordozókocsi 38m-es fesztávtól.
Részletek >>
BTL tolólapok
A BTL típusú tolólapok teljesítményigénye különböző, függ a traktortól és a tolólap méretétől. 10 kW ~ (14 LE) , 120 kW ~ (160 LE) és a 80 kW ~ (110 LE) Alkalmasak hóeltakarításra, ömlesztett anyagok, pl. gabona összetolására, istállóban trágya eltakarítására, kisebb mértékben talajegyengetésre. Fő szerkezeti egységei: A tolólap (előlap), az alsó és felső párhuzamvezetők (trapézkarok), az alsó hegesztett, a jobb és bal oldalfelfogók, az első tartólemez és a hidraulikus szerelvény. A tolólap a traktorra szerelése egy robbantott ábra segítségével könnyen és gyorsan elvégezhető. A tolólap egyenesen vagy szögben elfordítva 25-ba is használható . Igény szerint gyártunk olyan kivitelt is, amikor a szögbeállítást hidraulikus munkahengerek segítségével lehet szabályozni.
Részletek >>
FORRÁS öntöző rácskonzol, huzalkonzol
Részletek >>
HT tolólapok
A tolólapok 1300-2500 mm közötti szélességben készülnek, és minden olyan munkagéphez csatlakoztathatóak, amely rendelkezik 3 pont függesztéssel. Alkalmazható kommunális és ipari célra, hóeltakarításnál és talajegyengetésnél egyaránt.
Részletek >>
LETÁK vonólap
Részletek >>
FORRÁS axiálventilátoros permetezők
Függesztett típusok : Tartály űrtartalom : 100, 200, 300, 400, 500, 600, 800 literVontatott típusok : Tartály űrtartalom : 1000,1500, 2000 liter FORRÁS PERMETEZŐK KATALÓGUSA
Részletek >>
HHG Hidraulikusan csukható gyűrűshengerek
Lehengerlő ajánlat!
Részletek >>
OMIKRON Hidraulikusan csukható gyűrűshengerek
OMIKRON hidraulikusan csukható gyűrűshengerek.
Részletek >>
HARDI önjáró permetezők
Részletek >>
FLIEGL Háromtengelyes – három oldalra bill. pótkocsi
Háromtengelyes - három oldalra billentő pótkocsi 24 tonnás össztömeggel5 év garancia az alvázra háromtengelyes - három oldalra billentő pótkocsi 24 tonnás össztömeggel középrakonca szériatartozéka plató magas minőségű acélból - homokszórt, merítve alapozott kétkomponensű festékkel festetthorganyzott, egy darabból formázott alváz (hegesztett konstrukció) erős rugózás, laprugók erős LKW forgózsámoly ALB
Részletek >>
AL-TERRA KOMBI tárcsák
- 100-160 melegen hengerelt "U" szelvényből hegesztett nehéz, erős vázszerkezet- Fajlagos súly: 450/650 kg/m - Öntvény tárcsalevél távtartók 
Részletek >>
SIPMA körbálázók
CLASSIC, FARMA, FARMA PLUS, POWER CUT  Az egyszerű konstrukció, a gazdaságos üzemeltetés széleskörűen népszerűvé tették a körbálázót a szalma, széna valamint a zöldtakarmány begyűjtésére egyaránt. Mivel gépeink saját technológián alapulnak, melyet Lengyelországban folyamatosan fejlesztenek aminél hatékonyabb, korszerűbb és kényelmesebb felhasználás érdekében. Kínálatunk többfajta állandó kamrás körbálázókból áll, melyek különböző felszereltségi változatokban érhetők el a felhasználók számára.
Részletek >>
FLEIGL NOAH 100, 120
A Fliegl cégcsoport tovább bővítette termékpalettáját. A TTW 100 Noah és a TTW 120 Noah állatszállító pótkocsikkal a Fliegl már az állatszállítás területén is jelen van. Az állatszállító pótkocsival gyors, egyszerű és biztonságos a szarvasmarha, sertés, kecske, juh vagy más haszonállat szállítása.
Részletek >>
SIPMA kockabálázók
A bálázók nagy kapacitással működnek, alacsony energiafelhasználás mellett.A Z-224/1, Z-224/2 kisbálakészítők széna és szalma begyűjtésére szolgálnak.
Részletek >>
CAEB nyesedékbálázó
A CAEB MP400/S nyesedékbálázó hatékony megoldást kínál a gyümölcsösben, szőlőben a metszés során keletkező hulladék: gallyak, ágnyesedékek kezelésére. Az erőgép hátsó hárompont függesztéséhez kapcsolható venyigebálázó alkalmas az ágnyesedék, venyige összegyűjtésére, bálázására.
Részletek >>
FLIEGL BÁLASZÁLLÍTÓ
Szállítható tandem-, két-, és háromtengelyes változatban5400-12000 mm hosszerős golyóskoszorúlakkozott keret12 V világítás 
Részletek >>
SMS SP V2x4, V2x5, V3x5 bálaszállító
Figyelembe véve a beruházási és üzemeltetési költségeket valamint a szükséges gép és kezelőszemélyzetet, az SP - V2x4 és V3x5 önrakodó bálaszállítók kínálják a leghatékonyabb megoldást a körbálázott szalma, széna és szenázs begyűjtésére, lerakási helyre való elszállítására. További információ, prospektus letöltés   
Részletek >>
AL-TERRA TK, TKX kombinátorok
A munkagépek felhasználási területe: Tavaszi és őszi vetésű növények magágykészítése. Kelőfélben lévő gyomok szántóföldi irtása. Műtrágyák, vegyszerek talajba munkálása. A gépek munkafázisai: A gépek összetett talajmunkát végeznek az alábbiak szerint: 4 sorban elhelyezett duplarugós vagy erősített rugós­szárú kapáival a beállítástól függően 80-160 mm mély­ségben lazítja a talajt illetve a gyomokat kiirtja. 1 sorban elhelyezett, rugózott, állítható mélységű simítólemeze talajegyengetést, rögtörést végez. Ha használata nem indokolt könnyen leszerelhető. 
Részletek >>
SMS SP K21 bálaszállító
Az önrakodó SP - K31 bálaszállító pótkocsi a leghatékonyabb megoldást kínálja a préselt szögletes bála felrakására és szállítására. A gép minden üzemi funkciója a traktor fülkéjéből vezérelhető, elektrohidraulikus rendszer segítségével. További információ, prospektus letöltés 
Részletek >>
FLIEGL GIGANT ASW letolókocsi
GIGANT ASW letolókocsik Minden egy helyről. Egy letolókocsi egyszerűen többet tud és bír: utakat takarít meg Önnek, mivel egyszerűen többet tud szállítani. Speciális járműveket takarít meg, mivel a sokféle tartozék sokféle speciális használatra teszi alkalmassá.Teljesen mindegy, hogy milyen talajon, a szabadban vagy csarnokban, biztos és gyors ürítést tesz lehetővé. További előny a letolókocsi problémamentes bővíthetősége. Olyan rendszerek fogadására képes, mint: trágyaszórás, átrakócsiga stb. - egy mindentudó sokféle használatra.   Más rendszerekkel szembeni előnyök Előnyök a billentős rendszerekkel szemben  Nagyobb stabilitás az alacsony súlypont által, nagyobb biztonság rakodás és szállítás során Akár 60%-kal nagyobb rakodási lehetőség érhető, el optimális préseléssel rakomány és nedvességtartalom függvényében
Részletek >>
FLIEGL GIGANT ASW letolókocsi
GIGANT ASW letolókocsik Minden egy helyről. Egy letolókocsi egyszerűen többet tud és bír: utakat takarít meg Önnek, mivel egyszerűen többet tud szállítani. Speciális járműveket takarít meg, mivel a sokféle tartozék sokféle speciális használatra teszi alkalmassá.Teljesen mindegy, hogy milyen talajon, a szabadban vagy csarnokban, biztos és gyors ürítést tesz lehetővé. További előny a letolókocsi problémamentes bővíthetősége. Olyan rendszerek fogadására képes, mint: trágyaszórás, átrakócsiga stb. - egy mindentudó sokféle használatra.   Más rendszerekkel szembeni előnyök Előnyök a billentős rendszerekkel szemben  Nagyobb stabilitás az alacsony súlypont által, nagyobb biztonság rakodás és szállítás során Akár 60%-kal nagyobb rakodási lehetőség érhető, el optimális préseléssel rakomány és nedvességtartalom függvényében
Részletek >>
DONDI DMR csatornanyitók, árokásók
Részletek >>
DONDI dupla tárcsás csatornanyitók
 Az árokásók fő jellemzője a két oldalon elhelyezkedő marófej, a robusztus kúpfogaskerekes hajtómű. A gépet a traktor hárompont függesztőjére szereli fel, a meghajtást közvetlenül a TLT tengelyről kapja. Nagyon fontos, hogy az erőgép rendelkezzen mászó fokozattal, hiszen mindössze 4-600 m/ó sebességgel lehet csak a géppel dolgozni. Akár 130 centiméter mély árok készítését is elvégezhetjük a DBR típusú gépekkel.
Részletek >>
SEP seprőgép
A seprőgépek kiválóan alkalmasak kommunális, ipari és mezőgazdasági célokra egyaránt. Az új erősített kivitelű IGJ SEP 220 H és 250 H ezeken a feladatokon kívül sárfelhordás lesöprésére is alkalmas.
Részletek >>
SPH-1,4
Munkaszélesség:                                                 1400 mm     Henger átmérő:                                                 500 mm     A kés max.magassága,     ill. művelési mélysége:                                       100 mm     Kések  "sortávolsága":                                        100 mm     A gép súlya:                                                        380 kg       A hengerbe tölthető max. vízmennyiség:                  230 l     A hárompont függesztő  ll. - es kategóriára készült
Részletek >>
Nyelvválasztás
magyar román Angol
Keresés
Mehet
Facebook oldalunk


 
Tovább >>
YOUTUBE-CSATORNÁNK


Tovább >>
Legyél te is Mezőgépész!
Tovább >>
Feliratkozás hírlevélre

Termékeink  Akciók  Céginformáció  Kapcsolat   Hírlevél