Főoldal
Termékeink
AL-TERRA munkagépek
Erőgépek
Munkagépek
Talajművelés gépei
Vetőgépek
Növényvédő gépek
Betakarítógépek
Betakarító adapterek
Szárzúzók, rézsüzők
Fűkaszák, kaszálék felszedő
Rendsodrók, rendkezelők
Bálázók
Bálacsomagolók
Csőtörők
Szárítók
Rakodógépek
Szállítójárművek, pótkocsik
Öntözés gépei
Szervestrágyaszórók, szippantó, kiszóró, talajinjektáló és takarmányszállító tartálykocsik
Ágaprítók
Kertészeti gépek: Zöldség- és gyümölcstermesztés gépei
Fokhagymatermesztés gépei
Burgonyatermesztés gépei
KÄRCHER mosók
Hídmérlegek
Fronthidraulika, segédemelő szett, zsákemelő
Alkatrészek, olajok-kenőanyagok, kardánok, szélvédő üvegek
Fólia termékek, csomagolóanyagok
GPS rendsz., sorvezetők, párhuzam. nyomkövetés
Magtári és vadkárelhárító eszközök
Fa konténer Zöldség-gyümölcs tárolásra
Írjon e-mailt nekünk!
Használt gépek
Akciók
Gépátadásaink...
Szolgáltatásaink
Céginformációk
Elérhetőség
Hírlevél
Videógaléria
Cikkek Cégünkről
Pályázatok
Ez történt
2015 | Március | 27
PZK függesztett és vontatott rendsodrók
Függesztett: Munkaszélesség rendsodráskor: 1,3 - 1,7 mMunkaszélesség forgatáskor: 2,4 - 3 mTerület teljesítmény: 1 - 1,8 ha / óraSzélesség: 1,8 - 2,5 mTeljesítmény igény: 25 - 28 LE
Részletek >>
RSV rendsodrók
A vontatott üzemmódú rendsodró (RSV-501, RSV-701) redeltetése a lekaszált rövid szárú növények (rétifű, lucerna, lóhere) száradást elősegítő forgatása, rendsodrása.
Részletek >>
SIP STAR 300, 350T rendsodrók
A SIP STAR 300, és 350 T rendsodrók a könnyebb, rotoros rendsodrók csoportjába tartoznak. Jellemzőik: hegesztett kivitel, és 3 vagy 4 rugós ujjpárral rendelkező, sugaras elhelyezkedésű kar. A STAR 300-nak rögzített felfüggesztése, állítható kerekei vannak. A STAR 350 T lengőfelfüggesztéssel, tandem futóművel, 4 rugós ujjpárból álló karokkal, és magasságban orsóval állítható rotorral rendelkezik.
Részletek >>
SIP STAR 360/10, STAR 400/11, STAR 430/12, STAR 470/13 rendsodrók
A SIP STAR 360/10----470/13 RENDRAKÓK robosztus, könnyű, stabil, és hosszú élettartamuk alapján a rotoros RENDRAKÓK területén a SIP a vezető márkanevek közé tartozik. A SIP RENDRAKÓK választéka megfelel a hegy-, és síkvidéki gazdaságok igényeinek is. A tápértéket a takarmány minősége határozza meg.
Részletek >>
FAZA – GR- függesztett forgókaros rendsodrók
Rendeltetésszerű felhasználási terület: terítésre és a rend sodrására használható berendezés.A gép előnyei: a pillangósokat, szénát és egyéb takarmányozásra szánt kaszálékot a csillagkerekes kivitelektől sokkal kímélőbb módon gyűjti rendbe, megelőzve így a tápérték zömét hordozó levelek lepergését.
Részletek >>
GVR-6B rendkezelő
Befogási szélesség: 6mMunkaszélesség - rendsodráskor: 4,8 m                        - forgatáskor:        6 mTeljesítmény: 7 ha/h
Részletek >>
DOBILAS-3 rendkezelő
Befogási szélesség: 3m Munkaszélesség - rendsodráskor: 2 m                         - forgatáskor:     3 m Teljesítmény: 3,5 ha/h
Részletek >>
FAZA - RTV (Condor-V) rendsodró
Rendeltetésszerű felhasználási terület: különösen nagy területen történő rendsodrásra ajánljuk.A csillagkerekek forduláskori kiemelését (ami a fogak élettartamát hosszabbítja meg), valamint a munkaszélességváltoztatását hidraulikus rendszer teszi lehetővé. A berendezés nagy ellenálló képességű acélkeretből készül, amely minden munkahelyzetben feltétel nélkül megbízható. A fogak átmérője 7mm.A gép nagy terjedelmére való tekintettel a szállítás szétszerelt állapotban történik.
Részletek >>
FAZA – CTH – vontatott csillagkerekes rendsodrók
Rendeltetésszerű felhasználási terület: széna és szalma rendsodrására ajánljuk. A CTH vontatott csillagkerekes rendsodrók a nagy teherbírású vázszerkezeten és az erősített rugós fogakon túl, a csillagok hidraulikus kiemelhetőségével is szolgálják a felhasználót. A hazánkban leginkább elterjedt vontatott rendsodrók egyik legnagyobb hibája, hogy a fordulókban a rugós fogakra igen nagy terhelés hat, ezért gyakran eltörnek, így többlet költséget okoznak. A CTH gépek a csillagkerekek egyszerű és gyors kiemelhetőségével ezt kiküszöbölik, és anagy, az előbb említett egyéb típusokhoz képest kétszeres terület teljesítményükkel igen gazdaságosan üzemeltethetők.
Részletek >>
Nyelvválasztás
magyar román Angol
Keresés
Mehet
PARTNEREINK

 

 

Tovább >>
Facebook oldalunk


 
Tovább >>
Feliratkozás hírlevélre

Termékeink  Akciók  Céginformáció  Kapcsolat   Hírlevél