Főoldal
Termékeink
SMS munkagépek
AL-TERRA munkagépek
Erőgépek
Munkagépek
Kertészeti gépek: Zöldség- és gyümölcstermesztés gépei
Fokhagyma-hagymatermesztés gépei
Hídmérlegek
Fronthidraulika, segédemelő szett, zsákemelő
Alkatrészek, olajok-kenőanyagok, kardánok, szélvédő üvegek
Fólia termékek, csomagolóanyagok
GPS rendsz., sorvezetők, párhuzam. nyomkövetés
Magtári és vadkárelhárító eszközök
Írjon e-mailt nekünk!
Használt gépek
Gépátadásaink...
Szolgáltatásaink
Céginformációk
Elérhetőség
Videógaléria
Cikkek Cégünkről
Pályázatok
Ez történt
2017 | November | 23
LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető
GPS-es sorvezető nélkül folyton bizonytalan a nyomvonalakat illetően? Zavarják az átfedések és kihagyások permetezés közben? Mi tudjuk a megoldást! Válassza a piac legkeresettebb mezőgazdasági GPS-ét az Mg Navigátor V2 GPS-es sorvezetőt megújult tudással és külsővel!
Részletek >>
LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető GeoStar GPS vevővel
Önt is sokkolja, mennyit költ évente műtrágyára, vegyszerre? Csökkentené kiadásait egy mezőgazdasági GPS segítségével? A megoldás az Mg Navigátor V2 GPS-es sorvezető! - Mezőgazdasági GPS-es sorvezető készülék és térinformatikai GeoStar GPS vevő a professzionális felhasználói igények kielégítésére!- Az egyik legsokoldalúbb és legpontosabb sorvezető az LD-Agro termékcsaládban! - 18 cm-es képátló érintőképernyővel, így a mezőgazdasági GPS-t nehéz terepen is tökéletesen kezelheti - LD-Agro GeoStar GPS-vevő, kimagasló pontosság a GL1DE sorcsatlakozásjavító technológiával, 10 Hz-es működés - Területmérés, hektár-, kihagyott és átfedett terület számítása, sebességkijelzés, akadály és területhatár előrejelzés teszi teljessé a mezőgazdasági GPS funkcióit
Részletek >>
LD-Agro LineGuide 800 sorvezető GeoX4 GPS vevővel
Az LD-Agro LineGuide 800 GPS-es sorvezető a magasabb igényeket is kielégíti. A LineGuide 800 GPS-es sorvezető automata kormányzással és RTK-val kiegészítve az Ön erőgépét a jövő traktorává teszi! Az alap mezőgazdasági GPS már az LD-Agro GeoX4 GPS-vevővel is 0-25 cm-es sorcsatlakozást biztosít!
Részletek >>
LD-Agro LineGuide 800 sorvezető GeoStar GPS vevővel
Nem látja a párhuzamvezetője kis kijelzőjét a traktorban? Mezőgazdasági GPS segítségével minimálisra csökkentené a feleslegesen kijuttatott input-anyagokat? Egyszerűen kezelhető, könnyen megtanulható sorvezetőt keres? Válassza az LD-Agro LineGuide 800 sorvezető GPS-t!- A mezőgazdasági GPS 20 cm-es képátlójának és a nagy fényerejű érintőképernyőnek köszönhetően mindig jól látható - Sorvezető GPS készülék és  10 Hz-es GeoStar térinformatikai GPS vevő a 18 cm alatti sorcsatlakozási pontossághoz - Mezőgazdasági GPS, mellyel területmérés, hektár-, kihagyott és átfedett terület számítása, akadály és területhatár előrejelzés is lehetséges- A traktorba épített sebességmérő óránal pontosabb, GPS alapu sebességkijelzés - Táblaadatok megtekintése, szerkesztése, kijuttatási térképek visszatöltése az LD-Agro Map szoftver segítségével
Részletek >>
MG NAVIGÁTOR V1 SORVEZETŐ
- 18cm-es, hatalmas érintőképernyőjű GPS-es sorvezető, így mindig pontosan követhető a kijelző - a GPS-es sorvezetőbe épített területmérés, hektárszámlálás funkció bérmunkáknál lehet hasznos - tizedes pontosságú sebességmérés- táblaadatok a sorvezető kijelzőjén megtekinthetők, elmenthetők, illetve később is visszatölthetőek - LD-Agro Map asztali PC szoftver segítségével átfedések megjelenítése, adatok elemzése a GPS-es sorvezető nélkül
Részletek >>
EZ-Guide 250 sorvezető
Csúcsminőségű sorvezető elérhető áron. A Trimble, mint a világ vezető mezőgazdasági GPS gyártója, büszkén mutatja be legújabb EZ Guide 250-es sorvezetőjét. Nem igényél betanítást. Az egyszerű, magyar nyelvű kezelőfelület és a színes kijelző segítségével bárki azonnal használhatja. További előnye, hogy az EZ-Steer kormányautomatikával bővíthető, így nagyon kedvező áron érheti el az automatikus kormányzást.
Részletek >>
CFX 750 sorvezető
Az új sorvezető legszembetűnőbb tulajdonsága a hatalmas, (8") színes, érintőképernyő, amit egy igen masszív terepálló házba bújtattak.  A könnyebb használat érdekében a Trimble sorvezetők elengedhetetlen LED sora természetesen itt is megtalálható.  A külső megjelenés is fontos egy ilyen készüléknél, de sokkal érdekesebb, hogy milyen új tulajdonságokkal és funkciókkal vértezték fel.  Lássuk ezeket az „extrákat".
Részletek >>
GPS vezérlésű nyomkövető rendszerek, CENTERLINE
A kompakt CenterLine 220 rendszert úgy tervezték, hogy kihasználható legyen a GPS fénysáv-vezérlés bármely zántóföldi munka során. A kompakt vezérlőrendszer lelke egy kiváló minőségű WAAS/EGNOS GPS vevő, valamint azok a vezérlőképességek, amelyek a TeeJet rendszert a fénysávos vezérlésben egyedülállóvá teszik.
Részletek >>
Nyelvválasztás
magyar román Angol
Keresés
Mehet
Facebook oldalunk


 
Tovább >>
YOUTUBE-CSATORNÁNK


Tovább >>
Legyél te is Mezőgépész!
Tovább >>
Feliratkozás hírlevélre

Termékeink  Akciók  Céginformáció  Kapcsolat   Hírlevél