HORTECH AF SUPER talajmaró-ágyáskészítő

HORTECH AF SUPER talajmaró-ágyáskészítő
Az AF Super ágyáskészítő a front rotor lemezeknek köszönhetően lehetővé teszi a vertikális és a mély talajmegművelést, a normális struktúrájának megváltoztatása nélkül. Kis fogakkal szerelt hátsó rotor nagyon magas sebességen forog az ellentétes irányban, összetöri a felületi göröngyöket, elmozgatja a legnagyobb rögöket a front rotortól, elegyengeti a talajt és enyhén megnyomja azt felszínen.
 

Ugyanabban az időben lehetséges 2-3 AF Super gépek együttműködtetése, amelyek az összecsukható vázú AIRONE modelre vannak szerelve, amelyen kerekek is találhatóak.
LE igény: 160/180 LE.
Előny: Nagyon jól előkészíti a talajt a vetéshez, ültetéshez. A jó vízelvezetés lehetővé teszi, hogy a talaj a növény fejlődéséhez elegendő vizet tartson meg.
Eredmény: egységes és korai termés.
Kiegészítők: Műtrágyaszóró, Mikrogranulátumszóró, Hidraulikus és mechanikus tömörítőkerekek, az egy vagy a több ágy kialakítására, ágyáskészítő az egy vagy több ágyás kialakításához, Lyukasztást végző kerekek, amelyek megmutatják, hogy hová kerüljön a növény, Homorú henger a domború ágy kialakításához.