JJBroch fokhagyma betakarító gép (kévéző)

JJBroch fokhagyma betakarító gép (kévéző)
Gyártó: JJBROCH

A JJBROCH betakarítógép kiszedi a fokhagymát a földből, a föld egy részét eltávolítva, meghagyja a szárat, hogy később jobban lehessen tárolni, valamint csokorban szedi a fokhagymákat, megkönnyítve ezáltal a betakarítást.

Hidraulikusan meghajtott motorok működtetik a betakarító gép egységeit.

A két első szárvezető felemeli az eldőlt szárakat és felállítja a növényt, ezzel könnyebbé teszi a kiszedést. A szárvezetők hidraulikusan működtethetők.

A kés elvágja a gyökérzetet, majd a fokhagyma óvatosan kiemelődik, hogy a szalag összeszedje. A kések helyzete és mélysége állítható.

A szállító szalagon, melyet hidraulikus motor működtet, egy rezgő rendszer segítségével eltávolításra kerül a föld egy része, a szárakat meghagyva- ezáltal később jobban konzerválható a növény.

A gép elkészíti a fokhagymacsomókat (a kötés magassága, a szalag feszessége és a csomók mérete állítható). A csomókat a száron köti meg, így lehetővé teszi a könnyebb felszedést és későbbi feldolgozást.

A hátsó kihordó szalag, folyamatosan, illetve a működtető személyzet igényének megfelelően lehelyezi a fokhagymacsomókat a földre, a fokhagymafejek védve maradnak a szár által. A szalag alacsony elhelyezkedése megakadályozza a fejek sérülését, ütődését.

 

Teljesítmény:

1 soros:  2-3 HA/nap

2 soros: 3-4 HA/nap

JJBroch termékek széles választéka

Cikk: fokhagymatermesztés gépei az Alfa-Gép-től

Betakarítás utáni gépsor, prospektus letöltése

A JJBROCH betakarítógépről készült videofelvétel megtekintése

A JJBROCH betakarítógépről készült videofelvétel megtekintése