Rólunk

Üdvözöljük honlapunkon! Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek legmegfelelőbb erőgépet, munkagépet, alkatrészt.

Cégünkről készült videófilm megtekintése itt.

 

Kezdettől a gépig:

Cégünk, a békéscsabai székhelyű Alfa-Gép Kft 1996-óta van jelen a mezőgazdasági gépkereskedelem piacán.

Cégünk kezdetektől fogva a mezőgazdasági erő-és munkagépek széles termékpalettájával igyekszik ügyfelei igényeire optimális megoldást kínálni.    Az általunk forgalmazott szántóföldi növénytermesztés, állattartás, erdészet és kommunális feladatok ellátására kifejlesztett gépek széles termékportfóliója mögött hazai és nemzetközi gépgyártók állnak, melyhez évtizedes partnerkapcsolat fűzi az Alfa-Gép Kft.-t. Számos nagy márkának (Güttler, Fliegl, Sfoggia, Lamborghini..) régiós képviselői vagyunk.

Ha kertészeti gép, akkor Alfa-Gép!

Egyedi profilunk a kertészeti gépek forgalmazása. Cégünk közel két évtizede a kertészeti gépek speciálistája a magyar piacon. Az Alfa-Gép Kft. elsők között jelent meg a 90-es évek közepén a magyar kertészeti géppiacon és járult hozzá a kertészetekben alkalmazott addigi kézi művelésből a gépi technológiára való átálláshoz, és biztosított ehhez megfelelő talaj előkészítő, ágyáskészítő, vető és palántázó, valamint betakarító gépeket. Az olasz Fedele gépgyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazójaként egyedi kertészeti gépkínálattal rendelkezik az Alfa-Gép Kft. Az új piaci elvárásoknak megfelelően 2011-ben az Alfa-Gép Kft. termékpalettája a világ élvonalában járó spanyol J.J.Broch gépgyártó fokhagymatermesztésre kifejlesztett termékeivel bővült. A J.J.Broch cég kizárólagos magyarországi és régiós képviselőjeként a fokhagymatermesztéshez a teljes technológia gépsort kínáljuk: a vetéstől a betakarításon át a fokhagyma élelmiszeripari feldolgozásáig.

A hagymagépsor újabb kiegészítéseként 2013-ban kertészeti gépkínálatunkban megjelentek a masszív, holland gyártmányú Holaras vöröshagyma-betakarító gépek.

 

Cégünk telephelyét folyamatosan fejlesztettük a megalakulás óta az évről évre bővülő termékkínálattal összhangban: új iroda és raktárcsarnok épület beruházásokat valósítottunk meg, valamint 2011-ben külön telephelyet nyitottunk a használt mezőgazdasági gépeknek.  

A cég kínálata már elérhető romániai ügyfelek számára is, romániai partnerünk, az Alfa-Agromech Srl. segít megtalálni az elvárásoknak megfelelő terméket.

Jövőképünk:

1996 óta az Alfa-Gép Kft. olyan termékeket emelt a kínálatába, amelyek a cég folyamatos fejlődését segítették, szakterületünk kiszélesítését tették lehetővé és amellyel partnereink elégedettségét sikerült kivívnunk.

Célunk, hogy hosszú távú partnerei legyünk ügyfeleinknek mezőgazdasági gépberuházásuk terén és az általunk kínált gépekkel és nyújtott szolgáltatással a legmagasabb színvonalú megoldást nyújtsunk partnereink egyedi igényeire.

Az ügyfélközpontú kapcsolatokat, a szakmaiságot és a megújuló piaci igények követését helyezzük minden tevékenységük középpontjába.

Sikereinket együtt, csapatban érjük el, és büszkék vagyunk arra, hogy valamennyi munkatársunkkal hosszú ideje együtt dolgozunk cégünk és munkafolyamataink fejlesztésén azért, hogy a legjobbak legyünk iparágunkban, beszállítói és ügyfélkapcsolatainkban.

Díjaink:

Az Alfa-Gép Kft. évről évre részt vesz a szakma legnagyobb országos és régiós gépkiállításain. A szakmai kiállításokon számos bemutatott termékünk részesült termékdíjban, így 2012-ben az általunk a magyar piacra bevezetett spanyol J.J.Broch fokhagymavető gép.

Cégünk ügyvezetője, Szabó István eddigi pályafutásának legnagyobb elismeréseként 2013-ban az Év vállalkozója díjat kapta meg. A megtisztelő elismerés megerősít minket abban, hogy az eddigi munka, elért eredmény értéket teremt, amelynek fenntartása és növelése elengedhetetlen célja a vállalkozásnak.

Munkatársaink:

Cégünkről készült videófilm megtekintése itt.

 

Kereskedelem

Név Beosztás Elérhetőség

Szabó István

ügyvezető  

Szabó Dávid

kereskedelmi vezető +36-30-415-3121

Viczián Ádám

termékfelelős +36-30-99-88-201

Vozár László

termékfelelős

Mchale, Kverneland termékek

+36 30 2789 703
Név Beosztás Elérhetőség
Szabó Istvánné irodavezető  
Szabó Katalin külkereskedelem, marketing, ügyvezető  
Gábriel András kereskedelmi ügyintéző  
Tóth Gyula raktáros  
Szabó László raktáros  
Pap Stefan romániai képviselő +40-744-700-372
Árszintye Istvánné adminisztrátor  
Bagdiné Mazán Mária adminisztrátor  

Cégünk alapító tagja a MEGFOSZ-nak.  

A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége, alakult: 1999. május 19.) célja a magyarországi eszköz- és gépforgalmazók szakmai érdekeinek képviselete, a közös célok meghatározása, azok érvényre juttatása. A szövetség fontos feladatának tekinti a mezőgazdasági eszköz- és gépforgalmazók alapvető működési normáinak meghatározatását, a szövetség tagjaira vonatkozó jogszabályok megismertetését a tagokkal, a szakmailag szükséges jogszabályi változások előkészítésében való részvételt. A gép- és eszközforgalmazás szabályozási és engedélyezési kérdéseiben történő véleménynyilvánítás a tagok munkája hatékonyságának növelése érdekében.

Legyél Te is Mezőgépész támogatója cégünk.  Szervizszakma népszerűsítése 

http://mezogepesz.hu/