FLIEGL SZS 300 BL Ultra nyerges vontató

FLIEGL SZS 300 BL Ultra nyerges vontató
Gyártó: FLIEGL

A FLIEGL SZS 300 BL Ultra nyerges vontatót a kör- és kockabálák speciális és hatékony szállításához terveztek. A SZS 300 BL Ultra nyerges vontató nem csak egy termék, ami alkalmazkodik a magas minőség és technológiai igényekhez, hanem kulcsszereplő a teherautók és a modern mezőgazdaság kapcsolódása között.

A lenyűgöző 29.000 kg össztömeg és a 11.000 kg nyeregterhelés teszi a SZS 300 BL Ultra nyerges vontatót egy robosztus, mégis rugalmas megoldássá. A vontató platója lenyűgöző a 13.000 mm x 2480 mm méretével és magas stabilitásával.

A nyerges félpótkocsi hajtóműves támasztólábbal van felszerelve, amely megkönnyíti a pótkocsik kezelését és parkolását. A nagy 385/65-R22,5 gumiabroncsok sima és optimális futási tulajdonságokat garantálnak. Ez pozitívan hat az üzemanyagfogyasztásra.

Az SZS 300 BL Ultra rakományrögzítése rendkívül átgondolt. A jobb és baloldalon feszítő hevederrel ellátott stabil ponyvaburkolat biztosítja, hogy a szállított bálák egyszerűen és hatékonyan legyenek rögzítve. Ezenkívül a hosszú oldalakon futó ponyva jelentősen csökkenti a szállítás közbeni anyagveszteséget.

Az SZS 300 BL Ultra opcióként hidraulikus jobb és baloldali rakományrögzítéssel is kérhető. A merev oldal belülről ráccsal erősített, ami a rakodáskor ütközőként szolgál.

A félpótkocsi kezelése kényelmes és intuitív, egy egyfunkciós kézi vezérlőegységgel működtethető. Ez a felhasználóbarát vezérlőrendszer lehetővé teszi, hogy a járművezető pontosan és könnyedén kezelje a hidraulikus rakományrögzítő rendszert, hogy a rakományt biztonságosan rögzítse.

A teherautó használata a mezőgazdaságban számos előnyt kínál. A rugalmassága és a mobilitása lehetővé teszi a gazdálkodóknak, hogy terméküket gyorsan és hatékonyan szállítsák. Ez különösen fontos abban az esetben, amikor a mezőgazdasági területek és gazdaságok messzebb helyezkednek el és a szállítási útvonalak egyre hosszabbak lehetnek.

Összességében a félpótkocsi kiszolgálja a hatékony mezőgazdasági szállítási megoldások iránti növekvő igényt, és fejlett teherautókkal segíti a modern gazdaságokat a logisztikai kihívások leküzdésében

A Fliegl SZS 300 BL ultra bálaszállító munka közben