GPS rendsz., sorvezetők, párhuzam. nyomkövetés

MERŐMŰSZEREK KÍNÁLATUNK:

Agrárelektronikai mérőműszer katalógus megtekintése itt

 

Cikkek:

Miért vásárolnak manapság GPS-es sorvezetőt a gazdák?

A sorvezető GPS-ek már minden gazdaság elengedhetetlen részét képezik függetlenül attól, hogy mekkora területen foglalkoznak szántóföldi növénytermesztéssel. Megkérdeztük a gazdálkodókat, hogy manapság miért vásárolnak sorvezető készüléket, és hogy melyik funkciókat tartják a leghasznosabbnak.

 

Tallér Lajos2.jpgTallér Lajos, Kiskunhalas
Termék: LD-Agro Mg Navigátor V1

„Korszerűsítettük a gépparkot, az új műtrágyaszórónk munkaszélessége 28-30 méter lett. A duplán szórások és kihagyások elkerüléséhez szükségünk volt egy sorvezetőre, az Mg Navigátor nagyszerűen bevált. Nagy szolgálatot tesz a saját területek mérésekor is, pontosan ki tudjuk számolni pl. a szükséges vetőmagot is. Nagyon hasznos műszer!”

 

 

Keszler Sándor 2.jpgKeszler Sándor, Kömlőd
Termék: LD-Agro Mg Navigátor V1

„Volt egy nagyon régi Mg Navigátorom, beszámítással cseréltem az újabb típusra. Permetezéshez és műtrágyaszóráshoz használom. Nem kell számolnom a sorokat, főleg kapásoknál, ha estébe nyúlik a permetezés akkor is nagyon hasznos. A mai permetszer áraknál mindent meg kell fogni, amit csak lehet. Időben is rengeteget hoz vissza. Amikor a vetést tervezem, a területmérést használom, hogy pontosan akkora területet vessek be az egyes növénykultúrákból egy táblán belül, amennyit szeretnék.”

 

 

Bagoly András.jpgBagoly András, Gérce
Termék: LD-Agro Mg Navigátor V2

„Legtöbbször műtrágyaszóráshoz használom. Nagyon hasznos kombinátorozásnál is, hogy ne legyen akkora ráfedés, így spórolni tudunk az üzemanyagon és az időn is. GPS-jel itt a környékünkön tökéletes, mindig működik rendesen. Vásároltam hozzá kamerát is, ez a forgóboronás vetőgépre kerül, mert ha felemelem, a traktorból már nem látom, hogy mi történik. Ár-érték arányban tökéletes.”
Fotón: Bagoly András fia


Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.