Főoldal
Termékeink
SMS munkagépek
AL-TERRA munkagépek
Erőgépek
Munkagépek
Kertészeti gépek: Zöldség- és gyümölcstermesztés gépei
Talajművelés gépei
Palántázás gépei
Betakarítás gépei
Egyéb kertészeti gépek
Fokhagyma-hagymatermesztés gépei
Hídmérlegek
Fronthidraulika, segédemelő szett, zsákemelő
Alkatrészek, olajok-kenőanyagok, kardánok, szélvédő üvegek
Fólia termékek, csomagolóanyagok
GPS rendsz., sorvezetők, párhuzam. nyomkövetés
Magtári és vadkárelhárító eszközök
Írjon e-mailt nekünk!
Használt gépek
Gépátadásaink...
Szolgáltatásaink
Céginformációk
Elérhetőség
Videógaléria
Cikkek Cégünkről
Pályázatok
Ez történt
2017 | November | 23
Kertészeti gépek  
Kérjük válasszon a baloldali menü segítségével a Kertészeti gépek termékcsoportból -azon belül talajművelés gépei, palántázás, betakarítás és egyéb kertészeti gépek közül.
FEDELE MAX csészés palántázó
A Fedele Max csészés palántázó gép talajhajtású kerekek által működtetett, kúp, csonka kúp, piramis, csonka piramis alakú, max. 7 centiméteres, és kocka alakú max. 6 x 6 centiméteres tápkockás palántákhoz alkalmazható.
Részletek >>
FEDELE MIXER ágyáskészítő
A gép alkalmas a növényi maradványok és a talajfelszín egy menetben történő elmunkálására, továbbá a sík és a bakhátas ágyás elkészítésére is. Hidromotorral is!
Részletek >>
FEDELE PLANT fogóujjas palántázó
A FEDELE PLANT fogóujjas palántázógép, talajhajtású kerekek által működtetett, csupasz gyökerű, kocka alakú, max. 3,5 cm-es és piramis alakú, max. 5 cm-es tápkockás palántákhoz.
Részletek >>
FEDELE FAST forgóadagolós palántázó
A FEDELE FAST forgóadagolós, talajhajtású kerekek által működtetett palántázógépet a tápkockás, illetve földlabdás palánták szabadföldi ültetésére fejlesztették ki.
Részletek >>
FEDELE MIDI-FAST forgóadagolós palántázó
Henger, kúp, piramis alakú kevés földdel rendelkező fiatal normál vagy előre tömörített palánták ültetésére. Alkalmas megoldani a legnehezebb palántázási problémát a salátával, továbbá megfelelő minden zöldségre, maximális palántamagasság 15 cm-ig.
Részletek >>
HORTECH DUE MANUAL palántázó
A H Due Manual nagyon sokoldalú palántázó, képes a kocka alakú palánták, a gumók és mindenféle palánta, beleértve a díszítő és a kertészeti palánták ültetésére.
Részletek >>
HORTECH OVER palántázó
A Hortech OVER palántázógép egyrészt már megmunkált talajra vagy csupasz talajra ültet. Ez a palántázó sokoldalú és így képes ültetni kocka alakú palántatömböt, növényhagymát, és magvakat.
Részletek >>
FEDELE R, RA, RM sorközművelő talajmaró
A FEDELE R sorközművelő talajmaró az alacsonyabb növényi kultúrák, míg az RA típus a magasabb növények sorközeinek mélyebb (5-17 cm) művelésére alkalmas.
Részletek >>
FF-1400 fóliafektető
Az FF-1400 típusú fóliafektető különböző alapanyagú fóliák fektetésére képes. A gép alkalmas sík felületre vagy bakhátra feszíteni a fóliát úgy, hogy azt közben rögzíti is.
Részletek >>
HORTECH H RAPID T
A betakarító rendszer egy vágó fejből és egy csipkézett lemezből áll, amely folyamatosan forog, ezáltal tisztul és megakadályozza a termény szennyeződését is. A terményt szalagpár viszi a munkafelülethez, ahol a tisztítás történik ezután a termény dobozba rakható, illetve ládákba, vagy a pótkocsira továbbítható. A vágási magasság egy elektronikus érzékelővel szabályozható, mely a vágólemez mellett helyezkedik el. Ezen a módon bármilyen talajkörülmény (nedves talaj, egyenetlen talaj) között lehetséges a betakarítás. A gép használatával jelentős munkaerő takarítható meg.   Opciók: -          lombtalanító rendszer -          hidraulikus felcsukású, terményt továbbító oldal szalag -          vontató horog pótkocsihoz -          árnyékoló tetőA Hortech RapidT betakarítógépről készült videófelvétel megtekintése  
Részletek >>
HORTECH H RAPID SL zöldség betakarítógép
Önjáró gép zöldségek betakarításához.
Részletek >>
HORTECH H RAPID SR zöldség betakarítógép
Ipari termeléshez gyártott betakarítógép.
Részletek >>
AF-1 bakhátformázóval kombinált fóliafektető gép
Kombinált ágyáskészítő és fóliafektető gép. Egy időben végzi az ágyáskészítést terelő lemezek (kapák) által szabályozható mélységben és szélességben, valamint a fólia terítését.
Részletek >>
Nyelvválasztás
magyar román Angol
Keresés
Mehet
Facebook oldalunk


 
Tovább >>
YOUTUBE-CSATORNÁNK


Tovább >>
Legyél te is Mezőgépész!
Tovább >>
Feliratkozás hírlevélre

Termékeink  Akciók  Céginformáció  Kapcsolat   Hírlevél